EXCLUSIV TANASADAN.BLOGSPOT. UDMR a dat startul campaniei electorale in judetul Covasna. Mii de pliante cu sigla CJ Covasna si semnatura senatorului UDMR Bokor Tibor impartite in colegiul electoral al senatorului! FOTO

July 14, 2011 •antiromanism, Bokor Tibor, Consiliul Judetean Covasna, separatism etnic, sovinism maghiar, Tamas Sandor, Targu Secuiesc, UDMR •Views: 1358

Pe bani publici si sub sigla Consiliului Judetean Covasna, locuitorii orasului Targu Secuiesc au primit in cutiile postale mii de pliante redactate exclusiv in limba maghiara, cu antetul CJ Covasna si semnatura presedintelui CJ Covasna, Tamas Sandor, si a senatorului UDMR Bokor Tibor, in care cetatenii sunt instiintati in legatura cu
realizarile marete de care vor beneficia, evident, doar “secuii” din “tinutul secuiesc”! Romanii nu vor avea probabil voie sa circule pe aceasta sosea.
Redau mai jos traducerea pliantului:

Stimaţi cetăţeni din Târgu Secuiesc!

În timp ce alţii caută scuze, noi ne concentrăm să reabilităm în întregime DJ 121.
Drumului Târgu Secuiesc – Covasna este în cea mai rea stare dintre drumurile judeţene.
Acest lucru urmează să se schimbe în următoarele 10 luni!
Pe o distanţă de 17,1 km drumul va fi reconstruit de la fundaţie, pe o porţiune de 9 km se vor amenaja trotuare şi accesul în curţile imobilelor şi vor fi consolidate 3 poduri.
În Imeni vom reconstrui în totalitate şi 46 podeţe.
Fondurile necesare sunt asigurate de către Consiliul Judeţean Covasna fiind obţinute în urma câştigării unor proiecte în valoare totală de 61.097.000 lei.
În prezent, la iniţiativa CJ Covasna s-a demarat activitate de reabilitare a mai multor drumuri situate în diferite părţi ale judeţului.
Intenţia noastră este de a moderniza reţeaua de drumuri din judeţ, pentru eliminarea rutelor ocolitoare.
Şi dumneavoastră participaţi la reconstrucţia “Ţinutului Secuiesc”.
Fără secui regiunea nu are viitor.
Este important ca toţi să acţionăm împreună.
Cu forţe comune putem transforma nu numai localităţile, ci întregul “Ţinut Secuiesc” într-o regiune unde merită să trăieşti.
Permiteţi-ne să vă urăm: Dumnezeu să ne dea putere şi sănătate! Să ne dea un partener activ,o familie care creşte zi de zi!
Să ne dea un viitor sigur acasă, în “Ţinutul Secuiesc”!

Semnează
Preşedintele CJ Covasna, Tamás Sándor
Senatorul Bokor Tibor 

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "EXCLUSIV TANASADAN.BLOGSPOT. UDMR a dat startul campaniei electorale in judetul Covasna. Mii de pliante cu sigla CJ Covasna si semnatura senatorului UDMR Bokor Tibor impartite in colegiul electoral al senatorului! FOTO"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/exclusiv-tanasadan-blogspot-udmr-a-dat-startul-campaniei-electorale-in-judetul-covasna-mii-de-pliante-cu-sigla-cj-covasna-si-semnatura-senatorului-udmr-bokor-tibor-impartite-in-colegiul-electoral-al-2/