EXCLUSIV. Tribunalul Covasna ANULEAZĂ din nou autorizația de construcție a panoului ”ținutul secuiesc” de la Aita Mare

March 22, 2013 •Prefectura Covasna •Views: 1536

Fostul prefect al județului Covasna, dr. Codrin Munteanu, cel care a inițiat acțiunea în contencios administrativ.

Fostul prefect al județului Covasna, dr. Codrin Munteanu, cel care a inițiat acțiunea în contencios administrativ.

Tribunalul Covasna a admis acțiunea Prefecturii Covasna împotriva Președintelui CJ Covasna și a Primăriei Aita Mare

În data de 26 februarie a.c. Tribunalul Covasna a admis acțiunea inițiată de către fostul prefect al județului Covasna, dr. Codrin Munteanu, împotriva Primăriei comunei Aita Mare, condusă de UDMR-istul Bihari Edőmér, și a Președintelui CJ Covasna, UDMR-istul Tamas Sandor, prin care Prefectura Covasna a solicitat instanței anularea documentației prin care a fost amplasat pe domniul public al comunei Aita Mare, pentru a doua oară, panoul cu inscripția ”ținutul secuiesc”.

Panoul a fost amplasat pentru prima dată în luna mai 2008, dar în urma demersurilor subsemnatului și în urma unei acțiuni în instanță inițiată tot de către prefectul dr. Codrin Munteanu, panoul a fost înlăturat în luna august 2011 după ce instanța a anulat autorizația de construcție.

Ulterior, în luna ianuarie 2012, UDMR a reamplasat acest panou, pe baza unei noi autorizații, care însă a fost anulată din nou de Tribunalul Covasna.

Decizia este definitivă și poate fi atacată cu recurs. Dacă decizia Triunalului Covasna va fi confirmată de către Curtea de Apel Brașov atunci panoul trebuie dat din nou jos.

Tribunalul Covasna panou UDMR Aita Mare

Vezi și EXCLUSIV. FOTO. SFIDARE FĂRĂ MARGINI A UDMR. Autoritățile UDMR-iste din Covasna au reamplasat panoul “ținutul secuiesc” de la Aita Mare!

FOTO. PANOUL “TINUTUL SECUIESC” DE LA AITA MARE A CAZUT. O noua victorie a subsemnatului impotriva propagandei sovine si iredentiste maghiare promovata de UDMR in Covasna si Harghita! DOCUMENTETags: , , , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

2 Responses to EXCLUSIV. Tribunalul Covasna ANULEAZĂ din nou autorizația de construcție a panoului ”ținutul secuiesc” de la Aita Mare

  1. […] EXCLUSIV. Tribunalul Covasna ANULEAZĂ din nou autorizația de construcție a panoului ”ținutul s… […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "EXCLUSIV. Tribunalul Covasna ANULEAZĂ din nou autorizația de construcție a panoului ”ținutul secuiesc” de la Aita Mare"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/exclusiv-tribunalul-covasna-anuleaza-din-nou-autorizatia-de-constructie-a-panoului-tinutul-secuiesc-de-la-aita-mare/