EXCLUSIV. Trupa rock Karpatia REVINE în România să cânte pentru UNGARIA MARE și pentru MOARTEA României

February 15, 2013 • Sfantu Gheorghe • Views: 1788

Formația rock Karpatia va cânta la Sfântu Gheorghe moartea României.

Formația rock Karpatia va cânta la Sfântu Gheorghe moartea României.

Potrivit publicației de limbă maghiară Szekely Hirmondo trupa rock Karpatia, binecunoscută publicului din România pentru melodiile sale în care cântă moartea României și refacerea Ungariei Mari, va concerta în data de 16 martie la Sfântu Gheorghe, în clubul Excalibur.

Pe afișul de promovare al concertului apare sigla Asociației “Miscarea tinerilor din cele 64 de comitate” – HVIM, organizație de extrema dreaptă neînregistrată juridic în România, care militează pentru anularea tratatului de la Trianon, refacerea Ungariei Mari și alipirea Transilvaniei la Ungaria.

Membrii organizației HVIM sunt finanțați, sub diferite forme, de către instituțiile publice din Covasna și Harghita, controlate de membrii UDMR sau PCM, și sunt o prezență obișnuită la mai toate manifestările publice organizate de UDMR sau PCM pentru revendicarea autonomiei teritoriale pe criterii etnice așa-zisului ținut secuiesc.

Ca un exemplu doar, la mitingul organizat de UDMR pe 24 noiembrie 2012 la Sfântu Gheorghe pentru susținerea așa-zisului drapel secuiesc, miting susținut de mai toate organizațiile politice și civice maghiare, pe lângă binecunoscutul Csibi Barna, au scandat lozinci revizioniste și membrii HVIM. Mai mult, membrii HVIM au fluturat drapelul arpadian, un drapel ce a rămas controversat după utilizarea acestuia de către Partidul Crucilor cu Săgeți din Ungaria, un partid fascist. Fostul Președinte al Ungariei, Laszlo Solyom a solicitat public încetarea utilizării acestui drapel întrucât poate fi considerat o jignire la adresa victimelor Holocaustului. Mai mult, partidul MSZP (socialiștii) din Ungaria au solicitat chiar interzicere lui. Drapelul arpadian este utilizat în acest moment în Ungaria de regimul revizionist al lui Viktor Orban și de partidul de extrema dreaptă Jobbik (detalii aici).

drapel arpadian Sfantu Gheorghe miting UDMR

Drapelul arpadian, considerat însemn fascist, fluturat la miting UDMR de la Sfântu Gheorghe din 24 noiembrie 2012

Publicația Szekely Hirmondo promovează concertul formației rock Karpatia din 16 martie a.c.

Publicația Szekely Hirmondo promovează concertul formației rock Karpatia din 16 martie a.c.

Vezi și O NOUĂ TABĂRĂ IREDENTISTĂ. Trupa Karpatia revine în Harghita pentru a cânta moartea României! VIDEO

 

INTERZISĂ ÎN SLOVACIA, formația de muzică rock Karpatia va concerta la Târgu Secuiesc. Festivalul șovino-iredentist ”Szekely Sziget” finanțat de Primăria Târgu Secuiesc VIDEO

Adevarul: Extremiştilor de la Karpatia le place să cânte rock împotriva românilor, pe banii lor

Adevarul de Seara, editia de Brasov: Karpatia cântă rock împotriva românilor pe banii lor

INTERZISI IN SLOVACIA, finantati cu fonduri publice in Romania. Formatia revizionista Karpatia concerteaza din nou in Romania, in 17 aprilie!

REVOLTĂTOR. Președintele UDMR Covasna, Tamas Sandor, a refuzat public să se delimiteze de extremiștii din HVIM care militează pentru alipirea Transilvaniei la UNGARIA și promovează însemne FASCISTE. FOTO

MITING REVIZIONIST LA SFÂNTU GHEORGHE. Antisemitul Csibi Barna cot la cot cu UDMR și Laszlo Tokes: ”La revedere, România” și “Să piară Trianonul”Tags: , , , , , , , , , , , , ,

4 Responses to EXCLUSIV. Trupa rock Karpatia REVINE în România să cânte pentru UNGARIA MARE și pentru MOARTEA României

 1. […] Vezi și EXCLUSIV. Trupa rock Karpatia REVINE în România să cânte pentru UNGARIA MARE și pentru MOARTEA … […]

 2. Vlad says:

  Astia se cred “Hobiti”, auzi la ei “Miscarea tinerilor din cele 64 de comitate”, mai bine zis miscarea unor copii fara cap, simpatizanti ai nazistilor. Imi este scarba de ei, tinand cont de crimele comise de nazisti, ca mai sunt si in ziua de azi astfel de organizatii. De ce zic ca sunt nazisti, simplu pentru ca in Miercurea Ciuc au aparut afise cu “Nu cumparati de la evrei” puse de ei, stiu pentru ca am vazut cu ochii mei, deci sunt antisemiti, mai au un pic pana la nazism.
  Cand aud fapte de genul celora din articol ma revolt, si simt nevoia sa fac ceva, dar imi aduc aminte de ce face Romania pentru mine, banii pe care m-i i-a si nedreptatile la care sunt supus in fiecare zi ca si simplu cetatean, coruptia prezenta peste tot, si conducatorii nostrii care stau degeaba acolo sus, nu lucreaza decat in interesul lor.
  Imi pare rau pentru stramosii nostrii care au murit degeaba, pentru ca in ziua de azi nu se merita sa fi patriot.
  Sa faca ce vor, eu am ales sa ma mut din zona respectiva, din motive economice, si am sa incerc sa ma mut si din tara asta. Salutare. 🙂

 3. Acum ar fi cazul sa se vada daca s-a votat USL degeaba sau nu.
  Trupa are mesaje clar sovine si revizioniste, poate si trebuie interzisa la fel ca in Slovacia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nu rata noutățile! Conectează-te!

Send this to a friend