EXCLUSIV. Ziua Națională la Târgu Secuiesc: FĂRĂ drapelul României, cu steaguri de DOLIU și steaguri secuiești FOTO

December 1, 2014 •Ziua Nationala •Views: 4999

1 decembrie 2014, Târgu Secuiesc. Primarul UDMR a refuzat să arboreze drapelul României de Ziua Națională.

1 decembrie 2014, Târgu Secuiesc. Primarul UDMR a refuzat să arboreze drapelul României de Ziua Națională.

Drapelul României lipsește de pe străzile din municipiul Târgu Secuiesc de Ziua Națională.

În ciuda faptului că legea îl obligă, primarul UDMR din Târgu Secuiesc, Bokor Tibor, a refuzat să arboreze drapelul României în oraș de Ziua Națională.

În schimb în oraș sunt arborate zeci de steaguri secuiești și steaguri de doliu cu panglici în culorile drapelului Ungariei.

Sunt convins că această nouă sfidare a UDMR la adresa Zilei Naționale nu va fi sancționată nici de ministrul Afacerilor Interne, domnnul Gabriel Oprea, și nici de prefectul județului Covasna, domnul Marius Popica (aceasta din urmă e prea ocupat să arate lumii ce mare român e el!).

targu secuiesc 1 decembrie 2014 drapel negru de doliu 2

1 decembrie 2014. Drapelul României lipsește din Târgu Secuiesc de Ziua Națională. În schimb au fost arborate steaguri negre de doliu și panglici în culorile drapelului Ungariei. 

targu secuiesc 1 decembrie 2014 drapel negru de doliu

1 decembrie 2014. Drapelul României lipsește din Târgu Secuiesc de Ziua Națională. În schimb au fost arborate steaguri negre de doliu și panglici în culorile drapelului Ungariei.

Tags: , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

11 Responses to EXCLUSIV. Ziua Națională la Târgu Secuiesc: FĂRĂ drapelul României, cu steaguri de DOLIU și steaguri secuiești FOTO

 1. […] nu apuci să răsufli bine că vine ziua României de care e musai să fii mîndru, altfel ești un hater de țară ce arborează steaguri negre în loc de trei culori cunosc pe lume. Și ca să vă demonstrez că eu nu-s din ăla, imediat […]

 2. Marius says:

  Vad ca nu se scrie nimic in presa locala din judet, despre incidentul de la Targu Secuiesc ! Se ascunde mizeria sub pres, chiar si de ziarul “romanesc” observatorul de covasna. In atentia d-lui Guruianu: te sesizezi cu privire la cele intamplate asa cum te-ai sesizat cu preotul ortodox, pe care l-ai parat la politie ?

 3. mihail sandu says:

  @Danciu Alexandru :aici nu este Rusia, omule!

 4. fabian says:

  Eu as obliga unguurii astia sa invete in limba romana , ca tot locuesc la noi in tara istoria Romaniei ,si le-as da un test de istorie in gasirea unui loc de munca.

  • Szabo Istvan says:

   Stimate “fabian”, locuesc corect este locuiesc(cel putin in limba romana). Istoria Romaniei se preda in limba romana si in prezent , nu este o inventie noua. Informatiile multor oameni sunt foarte saracacioase , pentru ca nu se obosesc sa sape un pic mai adanc. Se multumesc , doar cu ceea ce li se prezinta la suprafata in mod tendentios si unilateral. De aceea va spun inca odata , cititi macar “Romanii supt Mihai Voevod VIteazul”.

 5. Leurdis says:

  Rusinoasa si condamnabila atitudinea primariei din Tg. Secuiesc.Stiti ca in Consiliul Local NU EXISTA NICI UN ROMAN? Chiar daca ei n-au arborat nici un drapel romanesc, romanii (aprox.700) participanti la festivitatile organizate de Asociatia de dezvolare locala si culturala Tg. Sec., au avut fiecare cate un tricolor si cate o cocarda tricolora.Pacat ca in presa centrala nu a aparut nici o stire in acest sens!

 6. man alexandru says:

  va puteti imagina,cam cat de atrctiva este acesta zona geografica,pentru turisti si ivestitori…hai sa luam in oglinda SIGHISOARA,unde in sezon sunt mai multi turisti decat localnici!!!eu numai sunt suparat pe acesti nenorociti!!!!doar ii compatimesc…trebuie lasati asa in troaca lor!!inapoi bai in evul mediu intunecat!!cand am vazut cum arata strada aceea,cu steaguri negremmi-am adus aminte de imagini din al doilea razboi,mondial…m-a scututrat frigul…si atunci,marsaluiau tot felul de escadroane ale mortii!!!v-am mai spus..este singurul trib,ramas asa din europa,care evoca perioade,sinistre,si criminali de razboi…cum ar fi ca in berlinul de astazi,sa fie arborate steaguri cu svastici,si evocati,eichman,sa mengele!!!!nu va ia cu frig??????natia asata este grav,bolnava mintal!!!!!

 7. ROMAN minoritar in secuime says:

  RUŞINE TICĂLOŞILOR PENTRU ACEASTĂ SFIDARE ŞI GEST.
  LA MULŢI ANI, ROMÂNI!
  LA MULŢI ANI, ROMÂNIA!!!!!

 8. Daniel cristea says:

  eu locuiescde foarte multi ani in Italia,si pot sa va spun ca si aici sunt regiuni autonome asa cum isi doresc cei din Udmr,dar respecta drapelul tarii din care fac parte.Asa ca va trebui sa le explicam ca nu vor deveni niciodata stat (in cel mai rau caz regiune autonoma) Dar sper di tot sufletul ca asta sa nu se intimple niciodata

 9. sofiai says:

  EI SE TRAG DIN TRIBUL HUNILOR care au venit si s-au asezat in cimpia panonica…de aceea au astfel de comportamente mostenite genetic…sa ii compatimim pe bietii indoliati!..ne pare rau pt tara vecina ca asa mare doliu are incit si in Romania apar steaguri de doliu .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend

Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "EXCLUSIV. Ziua Națională la Târgu Secuiesc: FĂRĂ drapelul României, cu steaguri de DOLIU și steaguri secuiești FOTO"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/exclusiv-ziua-nationala-la-targu-secuiesc-fara-drapelul-romaniei-cu-steaguri-de-doliu-si-steaguri-secuiesti-foto/