EXCLUSIVITATE tanasadan.blogspot.com. INTEGRITATE A LA CATALIN MACOVEI. Obligat de instanta, presedintele ANI, Alexandru Catalin Macovei, o reincadreaza pe fosta directoare de cabinet si o concediaza dupa 10 minute! DOCUMENTE

March 21, 2011 •Agentia Nationala de Integritate, Alexandru Catalin Macovei, nesimtire •Views: 2087

Reincadrata in urma unei setinte definitive si irevocabile si concediata dupa 10 minute
Doi ani de zile. Atat a fost nevoita sa petreaca in instante Carmen Fluture, fosta directoare de cabinet a presedintelui Agentiei Nationale de Integritate (ANI), Catalin Macovei (foto), pentru a anula un ordin ilegal, emis de Macovei, in urma caruia Carmen Fluture a fost concediata fara vreo explicatie si total ilegal, in februarie 2009.
Dupa ce ANI a pierdut definitiv si irevocabil procesul cu Carmen Fluture, instanta a obligat ANI sa o reincadreze pe fosta directoare de cabinet si sa ii achite pe langa salariile pe care aceasta le-ar fi incasat daca nu era concediata, cheltuieli de judecata in cuantum de 6350 lei.
Astfel, in data de 7 martie 2011 ANI emite adresa nr. 608 prin care o invita pe Carmen Fluture, in data de 14 martie 2011, la sediul ANI, pentru a pune in aplicare decizia definitiva si irevocabila nr. 928/14.02.2011 pronuntata de Curtea de Apel Bucuresti care obliga ANI sa o reincadreze pe Carmen Fluture.

In data de 14 martie 2011, ANI emite ordinul nr. 175, semnat de catre presedintele ANI, Alexandru Catalin Macovei, prin care Carmen Fluture este reincadrata, conform sentintei definitive si irevocabile.

Dupa cateva minute, acelasi presedinte al ANI, Alexandru Catalin Macovei, emite ordinul nr. 176/14.03.2011, prin care o concediaza, din nou fara niciun fel de explicatii si din nou total ilegal, pe Carmen Fluture.  

Vezi si http://tanasadan.blogspot.com/2010/01/alexandru-catalin-bag-pula-m-am-saturat.html


http://tanasadan.blogspot.com/2011/02/decizie-definitiva-si-irevocabila-cab.html

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

One Response to EXCLUSIVITATE tanasadan.blogspot.com. INTEGRITATE A LA CATALIN MACOVEI. Obligat de instanta, presedintele ANI, Alexandru Catalin Macovei, o reincadreaza pe fosta directoare de cabinet si o concediaza dupa 10 minute! DOCUMENTE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "EXCLUSIVITATE tanasadan.blogspot.com. INTEGRITATE A LA CATALIN MACOVEI. Obligat de instanta, presedintele ANI, Alexandru Catalin Macovei, o reincadreaza pe fosta directoare de cabinet si o concediaza dupa 10 minute! DOCUMENTE"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/exclusivitate-tanasadan-blogspot-com-integritate-a-la-catalin-macovei-obligat-de-instanta-presedintele-ani-alexandru-catalin-macovei-o-reincadreaza-pe-fosta-directoare-de-cabinet-si-o-concediaza/