Extremistii unguri din CJ Covasna sustin ca stampila revizionista a Bibliotecii Judetene a perfect legala!

February 4, 2010 •Covasna, discriminarea romanilor, iredentism, separatism etnic, Sfantu Gheorghe, sovinism maghiar, Tamas Sandor, UDMR •Views: 2516

Tamas Sandor, presedintele UDMR al CJ Covasna o tine pe-a lui… A mai tinut-o el si cu alte ocazii si nu i-a picat bine. Tamas Sandor sustine ca stampila din imagine este perfect legala chiar daca contine sintagma “Tres Sedes Siculorum” adica Trei Scaune Secuiesti, o sintagma revizionista maghiara de trista amintire pentru miile de locuitori romani ai judetului si chiar ai Transilvaniei, de pe vremea cand romanii nu aveau voie nici sa respire in limba romana!
In totalul dispret al bunului simt si al Constitutiei Romaniei, Tamas sutine ca aceasta sintagma este de fapt o imagine…Nu-i nimic…mergem mai departe!

raspuns 571 al CJ Covasna

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

9 Responses to Extremistii unguri din CJ Covasna sustin ca stampila revizionista a Bibliotecii Judetene a perfect legala!

  1. Bratu Marius-Cosmin says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Extremistii unguri din CJ Covasna sustin ca stampila revizionista a Bibliotecii Judetene a perfect legala!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/extremistii-unguri-din-cj-covasna-sustin-ca-stampila-revizionista-a-bibliotecii-judetene-a-perfect-legala-2/