FABULOS. Fost comisar al Gărzii Financiare Constanța, prins de ANI cu 1 MILION de euro NEJUSTIFICAȚI

May 6, 2015 •Agentia Nationala de Integritate •Views: 2099

6 mai 2015
C O M U N I C A T

Avere nejustificatã – TĂNASE CONSTANTIN, fost comisar în cadrul Gãrzii Financiare Constanța

Agenția Naționalã de Integritate a constatat existenþa unei diferenþe nejustificate, în cuantum de de 4.740.262,66 Lei (aprox. 1.143.562,32 Euro), între averea dobânditã și veniturile realizate de cãtre TÃNASE CONSTANTIN, fost comisar în cadrul Gãrzii Financiare Constanța, împreunã cu familia, în perioada 01 ianuarie 2000 – 31 decembrie 2011.

Având în vedere cele de mai sus, Agenția Naționalã de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curþii de Apel Constanța, în vederea începerii acþiunii de control cu privire la modificãrile patrimoniale intervenite și veniturile realizate de cãtre TÃNASE CONSTANTIN,împreunã cu familia, în perioada exercitãrii funcției publice.

TÃNASE CONSTANTIN a fost informat despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiazã – de a fi asistat sau reprezentat de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le considerã necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. Persoana evaluatã a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere.

Agenþia Naþionalã de Integritate își exercitã atribuþiile cu respectarea principiilor legalitãții, confidenþialitãții, imparþialitãții, independenþei operaþionale, celeritãții, bunei administrãri, precum și al dreptului la apãrare.

AGENȚIA NAȚIONALÃ DE INTEGRITATE

Tags: , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "FABULOS. Fost comisar al Gărzii Financiare Constanța, prins de ANI cu 1 MILION de euro NEJUSTIFICAȚI"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/fabulos-fost-comisar-al-garzii-financiare-constanta-prins-de-ani-cu-1-milion-de-euro-nejustificati/