FĂRĂ PRECEDENT. Parlamentul României îi cere președintelui Parlamentului Ungariei să-și amâne vizitele în România până după alegeri!

June 4, 2012 •antiromanism, extremism maghiar, iredentism, Kover Laszlo, PCM, separatism etnic, sovinism maghiar, UDMR, Ungaria •Views: 1770

Preşedinţii Senatului şi Camerei Deputaţilor, Vasile Blaga, respectiv Roberta Anastase, i-au adresat o scrisoare preşedintelui Parlamentului ungar, Laszlo Kover, în care apreciază că ar fi “utilă” amânarea vizitei acestuia “pentru orice perioadă de după desfăşurarea alegerilor locale”, scrie Antena3.ro.

“Am luat notă de intenţia dumneavoastră de a vizita în perioada următoare unele localităţi din România. Înţelegem şi apreciem dorinţa de a rămâne în contact cu membrii comunităţii maghiare din ţara noastră.  Sunteţi la fel de binevenit acum ca şi în ocaziile trecute în care am avut plăcerea de a vă întâlni. Dat fiind calendarul eminamente politic al acestei perioade, considerăm utilă amânarea vizitei dumneavoastră pentru orice perioadă de după desfășurarea alegerilor locale. Suntem convinşi că o asemenea decizie ar permite evitarea unor eventuale neînţelegeri şi ar da expresie celor mai bune tradiţii de dialog şi responsabilitate din relaţiile noastre”, apare în scrisoarea celor doi adresată președintelui Parlamentului Ungariei, Laszlo Kover.
Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

5 Responses to FĂRĂ PRECEDENT. Parlamentul României îi cere președintelui Parlamentului Ungariei să-și amâne vizitele în România până după alegeri!

 1. […] Parlamentul Romaniei il trimite la plimbare pe Laszlo Kover, extremistul de la Budapesta Preşedinţii Senatului şi Camerei Deputaţilor, Vasile Blaga, respectiv Roberta Anastase, i-au adresat o scrisoare preşedintelui Parlamentului ungar, Laszlo Kover, în care apreciază că ar fi “utilă” amânarea vizitei acestuia “pentru orice perioadă de după desfăşurarea alegerilor locale”, scrie Antena3.ro citata de Dan Tanasa. […]

 2. Ovidiu says:

  niste javre prefacute in campanie electorala. au scris si ei ceva sa vada romanii ca isi servesc tara. daca nu se schimba Guvernul Nyero era ingropat bine mersi cu onoruri. poate ca ar fi participat la funerarii si Blaga si Ungureanu si alti fruntasi PDL. blaga este cel mai fidel sustinator al ungurilor.
  trebuiau sa ii solicite scuze si sa ii puna in vedere ca poate venii in Romania ca turist dar trebuie sa se abtina de la ijuraturi si pozitii antiromanesti. daca faceau asta ii credeam si ii felicitam. asa … apa de ploaie. auzi colo: Sunteţi la fel de binevenit acum ca şi în ocaziile trecute în care am avut plăcerea de a vă întâlni.
  cu toti stim ce a dat si ce ar mai fi dat UDMR cel de la PDL in frunte cu Blaga.

 3. barothi says:

  Este lucratura udmr-ului.Mana in mana cu fostul partener de guvernare pdl. Udmristi au declarat si acum 2 saptamani ca vizitele lui Kover Laszlo au iz electoral in favoarea pcm ului,si ei nu sunt deacord sa participe in campania electorala favorizand clar pcm ul.Sa nu creada cineva ca pdl-isti iau astfel de decizii singuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "FĂRĂ PRECEDENT. Parlamentul României îi cere președintelui Parlamentului Ungariei să-și amâne vizitele în România până după alegeri!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/fara-precedent-parlamentul-romaniei-ii-cere-presedintelui-parlamentului-ungariei-sa-ti-amane-vizitele-in-romania-pana-dupa-alegeri/