Fata cuminte, culta, modesta si simpatizata…look-ul de campanie al Elenei Basescu

May 20, 2009 •alegeri, campania electorala, Elena Basescu, Traian Basescu, Uniunea Europeana •Views: 2809

Musai sa fii chior ca sa nu observi faptul ca personajul care apare pe bannerele de campanie ale Elenei Basescu nu este de fapt Elena Basescu ci un cu totul alt personaj. Trebuie sa recunosc ca un Photoshop performant face minuni atunci cand vine vorba de prostirea electoratului. Un bun program de editare foto iti scoate aproape instantaneu siliconul din buze, bijuteriile de la gat sau de la maini, bronzul strigator si machiajul excesiv de pe fata. Tot cu Photoshop se poate rezolva si atitudinea care poate fi retusata din “fata lu’ tata”, fitzoasa, plina de bani, cea cu un look cool in fata simpatica, modesta, viitorul tarii, tineret mandria patriei, cea care promite, cea care merita o sansa, etc.
As vrea sa zic ca m-a convins sa o votez. Din pacate insa m-a convins ca si noul val de politicieni tineri nu are nimic in comun cu valorile democratiei, etica, binele public sau interesul national. Cu toate acestea nu pot sa nu fiu fair play si sa nu-i urez Elenei succes. La urma urmei poporul are reprezentantii pe care ii merita.

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

13 Responses to Fata cuminte, culta, modesta si simpatizata…look-ul de campanie al Elenei Basescu

  1. Ruxandra Lungu says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Fata cuminte, culta, modesta si simpatizata...look-ul de campanie al Elenei Basescu"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/fata-cuminte-culta-modesta-si-simpatizata-look-ul-de-campanie-al-elenei-basescu-2/