FONDURI PUBLICE pentru deontologi. Zeci de mii de lei si contracte cu dedicatie din partea UDMR Covasna pentru "cuplul" Manolachescu-Guruianu!

September 6, 2010 •Antal Arpad, Consiliul Judetean Covasna, Dan Manolachescu, Madalin Guruianu, Sfantu Gheorghe, Tamas Sandor •Views: 1746

UDMR alimenteaza anual cu sume consistente de bani conturile firmelor controlate de catre Madalin Guruianu, presedintele PNL Sfantu Gheorghe, si Dan Manolachescu, vicepresedinte PDL Covasna

Conturile fimelor controlate de catre Guruianu si Manolachescu sunt alimentate in fiecare an cu sume importante de bani din bugetele institutiilor publice locale din Covasna, controlate de catre UDMR. In schimbul banilor, cei doi oameni politici locali romani promoveaza in spatiul public un discurs “european” prin care sustin revizionismul maghiar si promoveaza in limba romana ideile autonomiei teritoriale pe criterii etnice a maghiarilor din Covasna. Prietenia care ii leaga pe Madalin Guruianu (foto dreapta sus) si Dan Manolachescu (foto dreapta jos) de conducerea UDMR Covasna, in special de primarul Antal Arpad si presedintele CJ Covasna Tamas Sandor, a inceput sa produca roade pentru cei doi politicieni romani odata cu venirea la putere a celor doi membri UDMR.

Astfel, firma prin care cei doi contractau publicitate in ziarul lor, Observatorul de Covasna, a incasat 12.302 lei in 2007 din partea Consiliului Judetean Covasna. Coincidenta sau nu, sumele care sunt varsate in conturile lui Manolachescu si Guruianu s-au dublat odata cu venirea la conducerea CJ Covasna a lui Tamas Sandor (foto stanga), presedinte la UDMR Covasna, un cunoscut apropiat al celor doi. In 2008, CJ Covasna a platit peste 20.000 de lei, iar in 2009 aproape 22.000 de lei pentru publicitate in paginile ziarului controlat de catre Manolachescu si Guruianu.

raspuns 7135

La fel de generos cand vine vorba sa alimenteze conturile firmelor prietenilor sai Guruianu si Manolachescu este si primarul municipiului Sfantu Gheorghe, presedintele UDMR Sfantu Gheorghe, Antal Arpad.
O situatie a platilor catre firma controlata de catre Manolachescu scoate in evidenta dublarea sumelor virate catre firma lui Manolachescu incepand cu anul 2008, odata cu castigarea primariei de catre UDMR-istul Antal Arpad, prieten apropiat al vicepresedintelui PDL Covasna, Dan Manolachescu.

Contract cu dedicatie si fara licitatie pentru amicul de ideologii autonomist separatiste

Pentru ca atat Antal Arpad, primarul din Sfantu Gheorghe, cat si Dan Manolachescu, simt ca se poate mai bine, cei doi au incheiat un contract de asociere intre municipiul Sfantu Gheorghe, reprezentat de primarul Antal Arpad si firma lui Manolachescu, SC Altermedia SRL, prin care Antal se angajeaza sa-i puna la dispozitie lui Manolachescu domeniul public, fara licitatie, pe o perioada de 10 ani de zile pentru ca Manolachescu sa amplaseze chioscuri in care sa vanda ziare. Antal a initiat in acest sens o hotarare de consiliul local care insa a picat la vot de doua ori, consilierii PCM votand impotriva acestui contract si solicitandu-i primarului Antal sa organizeze o licitatie in acest sens.

HCL Parteneriat Primaria Sfantu Gheorghe Cu Alter Media

Nu sustin ca ceea ce fac Guruianu, Manolachescu, Antal sau Tamas ar fi ilegal. Nu e treaba mea sa ma pronunt in acest sens. Daca organe ale statului platite in acest sens nu sunt deranjate de aceste mizerii atunci pe mine prea putin ma deranjeaza.
Vreau doar sa subliniez in schimb ce fel de indivizi sunt cei doi oameni politici “romani”, filomaghiarii Manolachescu si Guruianu. Cei doi incaseaza asadar bani grei de la conducerea UDMR pentru a putea fi promovati ca si romani cu care se poate sta de vorba atunci cand se discuta despre negocierea autonomiei teritoriale pe criterii etnice a maghiarilor.

Vezi aici cine controleaza Observatorul de Covasna si BMC SRL.

Vezi si http://tanasadan.blogspot.com/2008/07/spune-mi-cu-cine-umbli-ca-sa-iti-spun.html

http://tanasadan.blogspot.com/2010/04/document-dovada-caracterului-infect-al.html

http://tanasadan.blogspot.com/2009/06/exact-ce-ziceam-deputatul-horia-grama.html


http://tanasadan.blogspot.com/2008/11/tinutul-secuiesc-are-sustinere-media-in.html

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

7 Responses to FONDURI PUBLICE pentru deontologi. Zeci de mii de lei si contracte cu dedicatie din partea UDMR Covasna pentru "cuplul" Manolachescu-Guruianu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "FONDURI PUBLICE pentru deontologi. Zeci de mii de lei si contracte cu dedicatie din partea UDMR Covasna pentru "cuplul" Manolachescu-Guruianu!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/fonduri-publice-pentru-deontologi-zeci-de-mii-de-lei-si-contracte-cu-dedicatie-din-partea-udmr-covasna-pentru-cuplul-manolachescu-guruianu-2/