Fostul prefect de Harghita, Constantin Strujan, condamnat definitiv la închisoare cu executare

December 7, 2016 •justitie •Views: 3205

Fostul prefect și subprefect al județului Harghita, Constantin Strujan, a fost încarcerat la Penitenciarul Miercurea-Ciuc, potrivit unor surse judiciare, după ce a fost condamnat definitiv la trei ani de închisoare cu executare, pentru trafic de influență, transmite Informația Harghitei.

Potrivit portalului instanței, Curtea de Apel București a admis apelul formulat de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție DNA, împotriva sentinței pronunțate de Tribunalul București în luna octombrie, când fostul subprefect fusese condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare. Magistrații Curții de Apel au decis că pedeapsa va fi executată în regim de detenție. Totodată, în același dosar, inculpatul Iulian Zaharia, om de afaceri acuzat de cumpărare de influență în același dosar, va presta munca neremunerată în folosul comunității pe o perioadă de 80 de zile și i se vor interzice mai multe drepturi, potrivit Codului Penal.

Potrivit surselor judiciare, fostul subprefect al județului Harghita a fost ridicat marți seara de polițiști și se află încarcerat la Penitenciarul Miercurea-Ciuc.

FOTO: Informația Harghitei

Voi ce părere aveți? Vă aștept comentariile.

Tags:

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Fostul prefect de Harghita, Constantin Strujan, condamnat definitiv la închisoare cu executare"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/fostul-prefect-de-harghita-constantin-strujan-condamnat-definitiv-la-inchisoare-cu-executare/