FOTO. De ce MINTE Victor Ponta? UDMR a fost prezent la mitingul revizionist de la Târgu Mureș

March 11, 2013 •UDMR •Views: 1799

Liderii UDMR Covasna și UDMR Sfântu Gheorghe au fost prezenți ieri la mitingul de la Târgu Mureș (FOTO: facebook.com)

Liderii UDMR Covasna și UDMR Sfântu Gheorghe au fost prezenți ieri la mitingul de la Târgu Mureș (FOTO: facebook.com)

Premierul Victor Ponta a afirmat aseară la Antena 3 în emisiunea ”Sinteza Zilei” cu Mihai Gâdea faptul că UDMR nu a participat la mitingul pentru autonomia teritorială a așa-zisului ținut secuiesc ce a avut loc ieri la Târgu Mureș. Nimic mai fals.

Într-adevăr, la miting nu au participat liderii de la centru ai UDMR însă liderii din Covasna și Harghita au sprijinit acest miting din toate punctele de vedere. În zilele premergătoare mitingului UDMR a organizat, alături de PCM, PPMT și Consiliul Național Secuiesc conferințe de presă (cel puțin la Sfântu Gheorghe). Între timp, primarii din Covasna și Harghita au avut sarcină să aducă lumea la miting cu autocarele. Iar ieri, liderii UDMR din Covasna și Harghita au fost prezenți fizic la Târgu Mureș.

În fotografia preluată de pe pagina de Facebook a liderului UDMR Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, se vede foarte clar faptul că atât el cât și liderul UDMR Covasna, Tamas Sandor, au fost prezenți la această manifestare extremistă. Liderul UDMR Harghita, Borboly Csaba, și-a anunțat și el prezența la miting.Tags: , , , , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

6 Responses to FOTO. De ce MINTE Victor Ponta? UDMR a fost prezent la mitingul revizionist de la Târgu Mureș

 1. […] Antal și Tamas au participat și în 2013 la această manifestare revizionistă (detalii aici). […]

 2. […] extremistă. Liderul UDMR Harghita, Borboly Csaba, și-a anunțat și el prezența la miting. De Dan Tanasa   Participanţii la mitingul din Târgu Mureş au adoptat o petiţie în care cer autonomia […]

 3. Costin Serban says:

  Tovarasu’ Ponta,

  De ce nu recunoasteti “SFINTII INCHISORILOR” si nu luati masuri impotriva udmr-ului si a ambasadei hune?
  Pasiti cu devotiune pe urmele lu’basescu?

 4. Dacos says:

  oare chiar de ce minte?….sa ne creada pe toti chiar atit de fraieri?ghinionul sau este ca in tara sunt oameni destepti care stiu sa adune dovezi ale politicii duplicitare

 5. Stefan Cristian ARIASU says:

  Sa fie clar-mesajul de mai jos se adreseaza numai acelor romani cu musca pe caciula. Iar eu sunt un romano-american stabilit in Washington, de 10 ani, care vede lucrurile putin altfel decat majoritatea celor de aici din SUA. Cititi liber si apoi injurati, dragilor.

  “Grupul romanilor din zona Washington” -grup de pe Facebook, este ca o femeie domestica, de casa, care face schimb de retete de prajituri pe facebook. Verticalitatea unei identificari cu Romania nu exista. Demnitatea si curajul de a te afirma ca roman este o notiune Sci-Fi. Grupul ar trebui sa se numeasca “Grupul emigrantilor”. Fara a se mentiona absolut nimic legat de ideea de romanism. pentru ca nu are nimic in comun. De ajuns sa fie scris in romaneste numele grupului, ca sa aduca o vaga legatura cu Romania.

  Grupul mai sus mentiona reflecta elocvent starea pripasitilor din Romania in aceasta zona. Se autodenumesc “romani adevarati” in fata unui mic si a unei sarmale, in rest, nu au curajul nici unei actiuni politice. Nu au curajul nici macar sa sustina patria atunci cand sunt scuipati in fata de altii. Ei sunt intelectuali rasati, apolitici, care traiesc in America impreuna cu toti ceilalti intr-o stare de beatitudine ovina. Ei nu fac politica pur si simplu. Este deseut. Ei au preocupari in a comenta cat de jalnica este situatia in Romania si de a denigra si ponegri cu frenezie imbecila, aproape tot ce este legat de Romania si de modul romanilor de a trai si a se integra intr-o societate.
  Oboseala etnica este usor vizibila, insa detine cote ce te duc la corelatii cu acte suicidale ale unui neam intreg.

  Acum cativa ani, cand am atras atentia asupra unei tentative de regionalizare a tarii pe proiect UDMR, exact sub forma unui decupaj teritorial Hortyst, mi s-a pus pumnul in gura de acest grup “al romanilor” ca “aici nu se face politica”.
  Initiativele de acum cativa ani duse pentru a atrage atentia asupra adevaratei identitati ai lui Lajos Kossuth, reflectata in bustul plasat din Congresul SUA au fost ignorate.

  Astazi cand “secuii”-aia care au fost secuii acum cateva secole si acum sunt maghiarizati, insa se cred ca imbecilii tot secuii-scuipa in fata ambasadei Roamniei din Washington, sau consulatului romanesc din NY, clasa emigranta elevata din zona Washington, tot nu face politica pe facebook.
  Mai ales cand stiau cu cateva zile dinainte ca vin “secuii” la protest.

  Altfel, grupul nostru mentionat se considera “romani”
  Romani pe dracu-in primul rand ca de la a doua generatie, romanii din diaspora dispar. Pana si copii refuza sa mai vorbeasca romaneste. Cu mici exceptii. Iar prima generatie de emigranti accepta cu pofta o flegma ungureasca si mai cere. Ca asa sunt ei, crestini si intorc obrazul. Cu mici exceptii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "FOTO. De ce MINTE Victor Ponta? UDMR a fost prezent la mitingul revizionist de la Târgu Mureș"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/foto-de-ce-minte-victor-ponta-udmr-a-fost-prezent-la-mitingul-revizionist-de-la-targu-mures/