FOTO. Dementul din Miercurea Ciuc care vrea să-mi taie beregata este Csató Kovács Imre, patronul echipei de hochei HSC Csikszereda

March 23, 2013 • extremism maghiar • Views: 5574

Azi, un dement din Miercurea Ciuc pe nume Csató Kovács Imre, mi-a transmis următorul mesaj pe pagina mea de Facebook: ”Te büdös gazember, a torkodat kéne elvágni, a Sabinájéval együtt! TakarodjatokSzékelyföldről, terület tolvajok!”. Traducerea mesajului în limba română: ”Gunoi împuţit, ar trebui să-ţi tăiem beregata, odată cu a Sabinei! Căraţi-vă din Ţinutul Secuiesc, tâlhari de terenuri!”

Mesajul mi-a fost transmis pe paginea mea de Facebook de pe pagina de Facebook a dementului. Fără nici cea mai mică jenă, Csató Kovács Imre mă amenință cu moartea pe Facebook, atât pe mine cât și pe eleva Sabina Elena din Covasna.

Am făcut o mică cercetare pe internet pentru a afla mai multe despre acest individ și recunosc că am rămas stupefiat. Harghiteanul Csató Kovács Imre este cel mai mare sponsor al echipei de hochei HSC Csikszereda din Miercurea Ciuc. Informația apare chiar pe pagina de internet a clubului de hochei harghitean.

Nu există niciun dubiu că Csató Kovács Imre, harghiteanul care vre să-mi taie beregata, este sponsorul echipei de hochei din HSC Csikszereda din Miercurea Ciuc. Spun asta pentru că pagina de Facebook a dementului nu este făcută în urmă cu câteva zile, pentru a crea o diversiune, ci a fost deschisă în data de 9 octombrie 2009.

În cursul zilei de luni voi depune o plângere penală la Poliția Miercurea Ciuc în speranța ca acest dement să plătească pentru fapta sa. Între timp voi aștepta decizia CNCD la sesizarea mea, pe care am adresat-o CNCD în luna noiembrie 2012, cu privire la faptul că pagina de internet a clubului HSC Csikszereda, club plătit și din fonduri publice, este redactată exclusiv în limba maghiară.

Csató Kovács Imre amenintari moarte Dan Tanasa Sabina Elena HBC Miercurea Ciuc

Csató Kovács Imre amenintari moarte Dan Tanasa Sabina Elena HBC Miercurea Ciuc 1

FOTO: Csató Kovács Imre, dementul care mă amenință că-mi taie beregata (Foto: www.hsccsikszereda.com)

Voi ce părere aveți? Vă aștept comentariile.

Tags: , , , , , ,

48 Responses to FOTO. Dementul din Miercurea Ciuc care vrea să-mi taie beregata este Csató Kovács Imre, patronul echipei de hochei HSC Csikszereda

 1. […] Vezi și FOTO. Dementul din Miercurea Ciuc care vrea să-mi taie beregata este Csató Kovács Imre, patronul … […]

 2. Vamaiot says:

  Cand a descalecat atyla pe meleagurile din HARGHITA si COVASNA, acolo traiau niste oameni, bai, csato kovacs imre!!!! Si nu erau unguri! Deci, el a fost talhar de terenuri, ba! Ai inteles! De cand faci tu amenintari cu moartea, ba, la adresa ROMANILOR? Nu ti-e rusine, golanule?

 3. […] FOTO. Dementul din Miercurea Ciuc care vrea să-mi taie beregata este Csató Kovács Imre, patronul … […]

 4. petre marun says:

  Acest om este bolnav si are apucaturi fascisto -teroriste ,pe buna dreptate ii spune cineva -dement-. Trebuie internat pentru tratament chiar in camasa de forta daca este agresiv fizic. Se crede Satana sa ia viata , picioarele sau gatul , deci indeplineste toate conditiile sa fie internat pentru tratament,pentruca nu este D-zeu care sa faca randuiala bolnava discriminatoare ,rasista privind formarea unor familii mixte indiferent de natie .Asta e nebun dea-binelea ,legatil si la tratament cu el.

 5. Catalin says:

  Ce sa mai!!!…trebuie neaparat facut ceva , mai intai intemeierea unui partid/organizatii cu scop de salvarea nationala Chiar daca nu este ”legalizata” de catre actualii dictatori care ne conduc
  Partid sau organizatie la care sa adere intelectuali adevarati profesori, doctori dar si foarte multi muncitori care de fapt constituie baza societatii.
  Apoi sa se declanseze o revolutie generala care sa rastoane actuala spurcaciune de la conducere si preluarea conducereii de catre partidul creat anterior pentru salvarea nationala, dupa care putem incepe ‘curatarea’ Romaniei de elementele parazitare si amenintatoare asupra integritatii statului national si binenteles toate acestea sa se succeada cu iesirea din regimul dictatorial UE si NATO eventual un pact sau alianta cu Rusia sau un stat balcanic din afara UE

 6. […] FOTO. Dementul din Miercurea Ciuc care vrea să-mi taie beregata este Csató Kovács Imre, patronul … […]

 7. Anti-bozgori says:

  Citat de pe site-ul origo.hu: http://www.origo.hu/sport/jegkorong/20100402-csato-kovacs-imre-interju-a-szovetseg-csikszeredai-mecenasaval.html
  «Gondolt-e arra, hogy a román jégkorongot támogassa, tettük fel a meggondolatlan kérdést, a válasz egyszerűen hangzott: “Isten őrizz! Én magyar vagyok!»
  Iar traducerea: «Intrebat daca va sprijini hocheiul romanesc, raspunsul a fost simplu: “Doamne fereste! Eu sunt maghiar!”»

  Ce mai cauta omul asta aici? Sa mearga in tara lui, in Maghiaria!

 8. […] in Miercurea Ciuc, a small town in Harghita county, in the so-called Szekely Land from Romania, sent me a death threat message, simply because I am a journalist and a social activist for the rights of Romanians in Covasna and […]

 9. […] – Victor Roncea; – Sebastian Bargau; – Andrei Ciobanu; – Serban Paun; – Dan Tanasa. […]

 10. […] articole pe această temă: Șerban, Dan Tănasa, pagina oficială a Sabinei , documentarul istoric “A fost odată […]

 11. UNUDOI says:

  sper ca autoritatile sa se trezeasca dracu’ odata, ce asteapta ? chiar sa ne taie astai gaturile pe strada?? sau sa ne trezim noi?

 12. BUNEA FLAVIUS says:

  NU MAI AVEM IN ROMANIA NICI UN POLITICIAN NATIONALIST ? SUNTEM NISTE PAPA LAPTE SI UNGURI NE STAPANESC IN TRANSILVANIA ACEASTA E REZULTATUL POLITICI DUSE DE LA REVOLUTIE

 13. Istvan says:

  Problema e mult mai complexa.Extremismul exacerbat nu este identic cu patriotismul. Când nu reuşeşti în viaţă, fiind mediocru, e foarte uşor să dai vina pe alţii. Nu ai pentru că „ăia”…, nu pentru că tu. Asa e si in cazul extremistilor maghiari din Covasna. Iar ca să existe ăia, trebuie să împarţi lumea în tabere. Noi şi ei. E complicat să intri în capul omului, aşa că stabileşti taberele pe criterii circumstanţiale şi irelevante. Noi suntem noi că ne-am născut la nord de râul X, iar ei sunt ei că s-au născut la sud de raul Y. Şi dacă te-ai născut la sud sau la nord de raul x sau y, eşti un rahat de om. Cu cât e un om mai diferit de tine, cu atât ai mai puţină încredere în el. Şi e foarte uşor să n-ai încredere într-un om care vorbeşte altă limbă. Dracu’ ştie ce zice în limba lui. Clar conspiră. Neîncrederea e o stare de normalitate între grupuri diferite de oameni. Pus în faţa acestei probleme, un om inteligent ar gândi „hei, hai să construim reciproc nişte încredere”. Un idiot ar gândi „hai să le dăm în cap, ca să dormim liniştiţi”.Dar multi romani aplica a doua varianta, in loc sa-i pedepseasca doar pe acei extremisti unguri, care culmea si pana zi sunt bine mersi.Din păcate în ambele tabere vor fi tot timpul mai mulţi naivi decât oameni inteligenţi.Cu tot respectul Domnule Tanase, Numai bine.

  • ET says:

   Adevarat Istvan…Nepasarea autoritatilor sau tacerea si aplombul lor la asemenea manifestari duc la astfel de reactii in randul majoritatii populatiei…Sunt bucurestean si am fost in Harghita/Toplita demulte ori, dar nu am simtit ca are cineva ceva ceva cu mine doar pt ca vorbesc cu accent de Bucuresti.In afara de cateva persoane la 45-50 de ani care se faceau ca nu inteleg ca vreau sa cumpar paine chiar si atunci cand puneam degetul pe produs si aratam “2” si dadeam banii fix,nu am avut probleme cu nimeni in oras.Mai ales tineretul.Poate sunt ceva reminescente sle trecutului pe acolo,dar sa nu uite CUM au ajuns secuii in Romania,cum i-au alungat ungurii din tara si cum Mihai Viteazul i-a ajutat.

  • adi says:

   Din nefericire lipsa de cultura adaugata la ceea ce ai postat duce inevitabil la extremism…
   Extremismul apare si se amplifica in perioadele de criza economica dar poate tinut sub control doar de aceia care aplica intr-un mod inteligent o lege acceptata de majoritari si de minoritari!

  • din nordul Transilvaniei says:

   Nu ai dreptate. Am scapat de 2 ori de bataie in Triunghiul Bermudelor numai pentru ca vorbeam romaneste. Nu m-am razbunat niciodata. Din contra. Incerc sa fiu un exemplu. Printre cei mai buni prieteni, am si unguri (secui).

 14. manix says:

  Până în prezent modelul slovac de regionalizare și de reacțiune la pretențiile iredentiste ale Ungariei și a coloanei a cincea internă maghiară este cel mai viabil și trebuie importat de guvernul de la București. Slovacii nu au stat la mila Budapestei ca și politicienii din București și au implementat regionalizarea în favoarea Slovaciei și slovacilor, respingând organizări teritoriale pe criterii etnice. De asemenea, Bratislava a retras cetățenia tuturor etnicilor maghiari din Slovacia, care au acceptat cetățenia Ungariei. Nu poate exista două fidelități față de o țară, ci numai una. Dacă optezi ca și ungur din Slovacia să depui jurământul de credință față de altă țară, Ungaria în speță, atunci îți pierzi cetățenia slovacă, deși poți locui pe teritoriul slovac, dar nu ca cetățean al acestei țări pe care ai trădat-o. Logic. În caz de război între Ungaria și Slovacia nu poți merge la arme și pentru Bratislava și pentru Budapesta. Țara este una.
  Slovacia a rezolvat logic și ferm problema iredentismului maghiar intern și poate fi un model european și pentru România. Dacă Bucureștiul și impotenții de la guvern, președinție și parlament nu sunt în stare să rezolve excesul de revizionism maghiar să plece acasă și să vină o generație nouă de politicieni patrioți să conducă și apere România Unită.
  U PROCEDEAZA CA IN SLOVACIA IN PRIVINTA UNGURILOR?

 15. nu am says:

  o intrebare pentru mass-media romaneasca de ce suntem numiti xenofobi ? Pentru ca ne APARAM DREPTURILE ? PENTRU CA PURTAM TRICOLORUL ? PENTRU CA PROTESTAM CA VALORILE NOASTRE NATIONALE SUNT CALCATE IN PICIOARE ( si nu ma refer la aceea fata, ma refer la faptul ca IN ROMANIA NU NI SE PERMITE SA PURTAM TRICOLORUL UNDE SI CAND NOI VREM ) ? DACA XENOFOB INSEAMNA SA TE MANIFESTI IMPOTRIVA CELOR CARE INCALCA CONSTITUTIA TARII, atunci am ajuns de rasul curcilor…..

  P.S: mass-media ungureasca isi sprijina cetatenii in toate demersurile fie ele: xenofobe,rasiste,nationalise. Pe cand VOI JURNALISTI de CACAT doar stiti sa ne criticati si sa arucanti cu noroi in noi !
  P.P.S : ROMANIA STAT NATIONAL INDIVIZABIL !

 16. Marian says:

  Nicăieri în lume extremiștii, grupările de tip mafiot, cămătarii și alte genuri infracționale nu ar putea exista fără un „spate” asigurat de persoane sus-puse – politicieni, oameni de afaceri, șefi de instituții ca MAI, ANAF, etc.
  Iată, a trecut deja săptămâna de când a izbucnit „Scandalul Bentița” și încă nu am auzit să se fi luat vreo instituție de stat măcar o măsură CONCRETĂ. Iar din partea onor aleșilor noștri „se aude ” o tăcere mormântală…
  Deci concluzia e clară…

 17. Ungurii asta chiar o cauta cu lumanarea… Totusi hai sa fim sinceri, suntem de zece ori mai buni ca ei, din toate privintele, inteleg, ungurii in sine nu au niciun stres, problema e cu carnatii de la noi din tara, care probabil cand se duc in ungaria au probleme si pe acolo. Nu trebuie sa-i bagam pe toti in aceiasi oala, dar devin penibil de insistenti. Poate trebuie sa le aducem aminte ce inseamna sa fii Român si de ce se temeau toti dr noi.
  Sunt mandru ca sunt Roman!

 18. fzr says:

  Toleranta romanilor naste monstrii si monstrii astia au tot crescut in ultimii 20 de ani…din pacate,statul roman nu poate sa apere identitatea romaneasca si mandria de a fi roman,statul roman este incapabil de a-l face pe roman sa se simta bine si in siguranta in propria tara desi acelasi roman plateste bani grei prin taxe pentru ca acelasi stat sa-si faca treaba….

 19. Adrian says:

  Plangere la politie si urmarire penala.

 20. Gabi says:

  Pentru tot ceea ce faci,am doar cuvinte de lauda si respect! Felicitari!

 21. ROMANIA says:

  Comunicat: “In Romania traieste poporul roman, iar poporul roman nu admite nici un afront al unei minoritati; acestea trebuie sa respecte Romania, pe romani si legile fara sa ceara favoruri speciale sub pretextul ca sunt discriminati; CINE FACE ASTFEL, ESTE INVITAT SA PARASEASCA IMEDIAT ROMANIA!!! Nu Romania are nevoie de minoritati ci ele au nevoie ca Romania sa-i primeasca, ofere adapost, locuri de munca si hrana; in Romania traiesc doar romanii!”

  • crin says:

   Nimic mai corect si adevarat ! legea numarul unu in Constitutie !

  • Marian says:

   Știm bine al cui discurs este cel original și la ce țară și popor se referă. Bravo lui! Ceea ce nu știm însă este dacă vreodată vom auzi așa ceva din gura onor conducerii noastre. Deși, sincer, mă îndoiesc…
   Iată, a trecut deja săptămâna de când a izbucnit „Scandalul Bentița” iar dinspre politicienii români și organele de stat abilitate a lua măsuri „se aude” o liniște mormântală.
   Deci concluzia e clară…

 22. Andrei .d says:

  Istoria Pannoniei înainte de venirea ungurilor

  În epoca romană, regiunea vestică a actualul stat Ungaria se numea în latină Panonia, și era locuită de diverse triburi pannonice. Ultimii care au invadat în acea perioadă Câmpia Panonică au fost hunii, conduși de Attila. Hunii la un moment dat au făcut alianță cu Imperiul Roman, acesta folosindu-i în luptele împotiva galilor. In anul 453 moare Attila, o dată cu el se dezmembrează și imperiul său. În timpul urmașilor lui Attila hunii au fost alungați de către triburile germanice ale lombarzilor (longobarzi) aliați cu gepizii, care au pus stăpânire vreme de circa o sută de ani pe acest teritoriu (Bazinul Panonic), după ce longobarzii au migrat spre Italia. În secolul al VI-lea triburi slave au migrat în partea sudică a Europei, multe din ele trecând prin Câmpia Panonică. În jurul anului 560, pe urmele hunilor și în urma gepizilor, avarii asiatici cuceresc teritoriul Panoniei și îl păstrează sub controlul lor timp de două secole până în secolul VIII. Urmează o perioadă de dominație a francilor, a regatului slav Moravia Mare și a principatelor slave ale Balatonului până la sfârșitul secolului al IX-lea, când maghiarii (ungurii) au pătruns în Europa Centrală, în principal prin trecătoarea nord-carpatică Verețke, pe văile Nistrului și Tisei mijlocii. sursa:

  http://ro.wikipedia.org/wiki/Istoria_Ungariei

  Dacia
  Articol principal: Dacia.

  Încă înainte de anul 2.000 î.Hr. și până în secolul I î.Hr., pe teritoriul României de astăzi, pe atunci Dacia, sunt evidențiate de izvoarele arheologice și istorice diferite uniuni de triburi tracice, daco-getice, mai importante fiind cele de sub conducerea Regelui Charnabon (sfârșitul sec. VI î.Hr. – începutul sec. V î.Hr.), a Regelui Dromichaites (sfârșitul sec.IV î.Hr. – începutul sec. III î.Hr.), precum și a regilor Oroles și Rubobostes (prima jumătate a sec. II î.Hr.). Daco-geții erau caracterizați de către istoricul Herodot drept “cei mai viteji și mai drepți dintre traci”, vorbitori ai “limbii latine vulgare”(Ovidius). În secolul I î.Hr., sub stăpânirea Regelui Burebista (82-44 î.Hr.), s-a format primul stat dac unitar centralizat, cu capitala la Argedava (actuala comună Popești – Nucet, județul Giurgiu), cetate situată pe malul drept al râului Argessis (Argeș) și amplasată la cca 18-20 km sud-vest de centrul actualei capitale a României, București. Capitala statului dac este menționată de antici drept “Cetatea Soarelui”(Hellis). Limitele statului dac erau, în Nord: Carpații Păduroși, în Est: întreg țărmul vestic al Mării Negre până la gurile râului Bug, în Sud: munții Haemus (Balcani), în Vest: confluența râului Morava cu Dunărea Mijlocie, la granița de astăzi a Slovaciei cu Cehia și Austria, apoi cursul Dunării și chiar dincolo de el. Statul dac amenința interesele regionale ale Imperiului Roman. Regele Burebista avea să se implice în conflictul dintre Cezar și Pompei, susținându-l pe acesta din urmă. Împăratul roman Iulius Cezar a plănuit ulterior o campanie împotriva dacilor, dar a fost asasinat în anul 44 î.Hr. Câteva luni mai târziu, Regele Burebista a avut parte de aceeași soartă, fiind asasinat de unul dintre slujitorii săi. Conducerea statului dac avea să fie preluată de Regele Deceneu, Mare Preot al dacilor, sfetnic și colaborator apropiat al lui Burebista, un “om de o vastă erudiție”(Iordanes). Sub conducerea Regelui Deceneu, capitala statului dac este mutată la Sarmizegetusa Regia, în Munții Orăștiei (actualul sat Grădiștea Muncelului, județul Hunedoara), cetate ridicată încă în timpul domniei Regelui Burebista și situată la cca 350-400 km N-V de vechea capitală Argedava (Muntenia), care este menținută, în continuare, drept cetate de apărare. Regelui Deceneu i-au urmat regii Comosicus – tot Mare Preot – Coryllus (Scorilo) și Duras. În anul 87 d.Hr., conducerea statului dac este preluată de Regele Decebal – fiul lui Scorilo și nepot al lui Duras. Regele Decebal “era foarte priceput la planurile de război și iscusit la înfăptuirea lor”(Dio Cassius). Noul stat dac a avut de înfruntat o serie de bătălii cu Imperiul Roman, fiind în final cucerit în anul 106 d.Hr. de Împăratul roman Traian. Cele mai importante momente ale acestor lupte sunt evidențiate pe Columna lui Traian din Roma, realizată de către cel mai mare arhitect al acelor timpuri – Apolodor din Damasc – realizator și al primului pod peste Dunăre, de la Drobeta. Romanii aveau să ocupe însă doar Ardealul și Oltenia de azi, teritorii ce vor fi organizate ca provincie romană,restul teritoriului rămânând neocupat din motive strategice[necesită citare]. Restul teritoriilor vor fi locuite de “dacii liberi“, conduși de regi proprii, consemnați de izvoare până la sfârșitul secolului IV d.Hr. Întâlnindu-se cu invazii succesive ale triburilor germanice, administrația romană s-a retras din Ardeal, rămânând doar în Oltenia, două secole mai târziu, în anul 271 d.Hr., fiind considerat drept anul “Retragerii Aureliene”. Petrecută în timpul Împăratului Aurelian, “retragerea” a semnificat de fapt o reașezare strategică a granițelor de la Dunăre ale imperiului pentru o administrație mai eficientă și apărare mai eficace a provinciilor din această zonă

  sursa: http://ro.wikipedia.org/wiki/Istoria_Rom%C3%A2niei

 23. Hades says:

  Am facut 5 ani naveta la Brasov si am trecut prin tinuturile acestor oameni…am avut si colegi in randurile lor. Pot sa va spun despre ei ca sunt ai nimanui…sa nu credeti doamne fereste ca ungurii (locuitorii UNGARIEI) ii recunosc pe acestia ca si conationali…dimpotriva nici nu-i intereseaza de existenta lor….asadar ei sunt o rasa mai speciala care traiesc ca niste paraziti pe un pamant stropit de sangele stramosilor nostri ROMÂNI!!!!! sa-mi spuna mie o mizerie de bozgor ce reusite au avut vreodata pe vre-un front de cand se lupta ROMANIA (practic pana la al 2-lea razboi M…NON STOP!!!!! Asadar dragii mei sunt mandru ca sunt urmasul Moldovei si ca am sa traiesc acele zile cand Romania va fi o tara curata asa cum a fost lasata ea de Dumnezeu….asta daca nu le vine mintea la cap si isi revin la un minim de bun simt!

  • Septimiu says:

   din pacate, aici, trebuie sa te contrazic….. cetatenii Ungariei, in frunte cu premierul si presedintele Ungariei, si-au exprimat public, atat in UNgaria Cat si IN romania, suportul fata de minoritate maghiara din romania si pentru obtinerea autonomiei tinutului secuiesc…….

 24. razvan says:

  Din pacate aceste escaladari violente se vor inmultii si vor deveni din ce in ce mai periculoase.Cu toate ca in lumea civilizata nu se raspunde cu violenta, aici nu se poate fara.Acesti oameni NU FAC PARTE DIN LUMEA CIVILIZATA deci trebuie sa le raspundem pe masura.
  Lor si tuturor celor ce cred ca pot lua ceva din tara asta trebuie sa le amintim ca….Romania i-a mai ocupat de citeva ori sind au intrecut masura.Cele peste 20 milioane de suflete din tara asta nu vor sta cu mainile in sin daca contiunua asa.
  BAIETI POTOLITI-VA CA PLECAM DIN TOATE COLTURILE TARII VA LUAM PE SUS SI VA DEBARCAM IN DUNARE LA BUDAPESTE.

 25. Geto-Dac says:

  Nu se vor lua masuri din pacate , ce s-a intamplat cu functionarul de la finante ( de etnie maghiara ) care a spanzurat si incediat o papusa artizanala cu chipul lui Avram Iancu ? A fost mutat disciplinar si atat. De atunci numai stim nimic. Omul cred ca s-a mutat inapoi la el acasa cu familia alaturi si amicii sai . De ce nu a fost concediat ? ca sa nu se supere colegi din alianta de guvernare la acea vreme. 🙂 Un om cu asa potenta financiara ( fiind sponsor al unei echipe echipe sp[ortive, implicit toaca bani , de unde-i face rost … ) care sfideaza in mod voit o tara , ma refer la acesta care la amenintat cu moartea pe d-ul Dan Tanasa credeti ca va pati ceva ?

 26. Vali says:

  Daca vreti sa stiti cum se simte un ardelean in Transilvania cititi si Defetismul Romanesc pe agonia-natiunii.info. Nu este usor ca in orasul tau sa vezi pe masini de Covasna si Harghita lipite mesaje cu SIC (ptr cunoscatori), sau indivizi purtand tricouri cu Ungaria Mare. Facand aceste gesturi va intreb eu pe voi, oare numai noi ii agresam purtand tricolorul nostru in tara noastra, tot noi suntem cei care instigam la violenta si la ura interetnica?

 27. jossua says:

  Cica boul mare abia isi invarte limba in gura (Csató Kovács Imre) ! Treburile aste se rezolva foarte subtil e nevoie de specialisti gen BLACKWATER sau mai nou XE !!! Trebuie trecut la treaba !!!

 28. Alex says:

  Acest individ a trimis astfel de mesaje si la pagina Alaturi de Sabina.

 29. xavi says:

  Am o nelamurire…toti acesti,cum le place sa li se spuna,extremisti…de ce nu renunta la cetatenia romana?Peste tot texte antiromanesti,dar ei au cetatenie romana…renunta frate la cetatenie,cum esti tu antiroman dar in buletinul tau scrie roman?Adica este non sens.Acesti oameni sunt bolnavi mintal,Baroso le-a spus clar…nu se poate ca o regiune sa devina independenta doar pentru ca acolo sunt mai multi cetateni de alta nationalitate,ce s-ar intampla daca Castellon din Spania sa il declaram Tinut Romanesc si sa cerem independenta?Sau turci prin Germania,grecii in Australia,mexicanii in State…Iar abjectia cu Ungaria Mare este o imbecilitate maxima…ei au fost o perioada imperiu iar in viziunea lor…acele teritorii sunt ale lor de drept…pai daca Germania ar vrea teritoriile din timpul celui de al doilea razboi mondial?Sau Italia din timpul imperiului roman,sau spaniolii,portughezii…Uniuniea sovietica a fost un imperiu care s-a destramat asta nu inseamna ca Kazahstan,Moldova,Ucraina si alte state sunt teritorii rusesti.Sarbi s-au saturat de ei si i-au casapit in nordul Serbiei…tot din cauza asta…ungurii de acolo au vrut independenta,s-ar putea ca si rabdarea noastra sa aiba limite.

 30. Rusidava(Dragasani) says:

  Te susţin Dan, nu renunţa, soluţia pe termen mediu şi lung e popularea judeţelor în cauză şi stimularea în rândul românilor de acolo încât să existe o natalitate mult superioară. Ştiu că sună poate ca-n epoca apusă dar asta au făcut ei, şi-au creat o majoritate bazată pe descurajare, prin forţă, umilind românii şi nerespectand legea.

 31. robi says:

  este prea tarziu.deja acestia si-au creat un mic stat in stat si nu se mai supun nici unei legi din romania.politia,magistratii,cncd,nu mai au absolut nici o autoritate in zona.ei practic fac ce vor.,iar vina exclusiva o poarta politicienii din ultimii 20 de ani care le-au permis totul.inclusiv sa incalce legea.

 32. gabi says:

  Salut Dan,
  De ce se promoveaza denumirea echipei de hochei HC Csic…… ??? AM Atras atentia de fiecare data cand am gasit astfel scris ca in Romania nu exista csick….,dar Miercurea Ciuc da.este vina nostra daca continuam sa le facem jocul.

  • Dan Tanasa says:

   Pentru că așa vor ei și nu le face nimeni nimic!

  • Daddy says:

   Trebuie sa intelegeti ca astea sunt jocurile politicului , tradus guvernantii nostri ne vind udmr-ului pt avantaje politice . De-aia n-are ursul coada , bineinteles se vor trezi prea tirziu , vor analiza vreo doua zile ,se vor face dezbateri publice si nu se va lua nici o masura…..vi se pare cunoscut ?

 33. Dacos says:

  Conţinutul legal:
  “Fapta de a ameninţa o persoana cu savârşirea unei infracţiuni sau a unei fapte pagubitoare îndreptate împotriva ei, a soţului ori a unei rude apropiate, daca este de natura sa alarmeze, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 1 an sau cu amenda, fara ca pedeapsa aplicata sa poata depaşi sancţiunea prevazuta de lege pentru infracţiunea care a format obiectul ameninţarii.
  Acţiunea penala se pune în mişcare la plângerea prealabila a persoanei vatamate. Împacarea parţilor înlatura raspunderea penela.”
  2. Condiţii preexistente:
  2A. Obiectul infracţiunii:
  – obiectul juridic generic – este identic ca la celelalte infracţiuni contra persoanei;
  – obiectul juridic special – este format din totalitatea relaţiilor sociale care ocrotesc libertatea psihica oricarei persoane. Faptele de ameninţare creaza o stare de temere, de nelinişte a persoanei ameninţate.
  – obiectul material – nu exista.
  2B. Subiecţii infracţiunii:
  – subiectul activ – orice persoana. Participaţia este posibila în toate formele sale.
  – subiectul pasiv – este persoana ameninţata. În doctrina juridica s-a apreciat ca noul-nascut, bolnavul în stare de coma, ori alienatul mintal sau cel aflat în stare de beţie completa nu pot fi sub. pasivi ai infracţiunii de ameninţare deoarece nu au capacitatea de a conştientiza acest lucru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nu rata noutățile! Conectează-te!

Send this to a friend