FOTO. REVOLTĂTOR. ANULAT de PATRU LUNI de instanță DRAPELUL SECUIESC stă arborat la loc de cinste în sala de ședințe a CJ Harghita. Prefectul Jean-Adrian Andrei REFUZĂ să aplice legea!

January 31, 2013 •Jean-Adrian Andrei •Views: 1241

Jean-Adrian Andrei drapel secuiesc CJ Harghita

Drapelul secuiesc este arborat la loc de cinste în sala de ședințe a CJ Harghita deși a fost anulat ca ilegal în urmă cu patru luni de Curtea de Apel Târgu Mureș. Prefectul Jean-Adrian Andrei nu este deranjat de acest fapt ilegal.

Singurul cotidian de limba română din județul Harghita, Informația Harghitei, publică în numărul său de azi un material, semnat de jurnalistul Liviu Câmpean, legat de bilațul pe 2012 al activității Prefecturii Harghita, condusă de prefectul Jean-Adrian Andrei. Articolul vorbește despre numărul actelor controlate de prefectură, despre litigii și audiențe.

Interesantă pentru mine este însă poza care însoțește materialul. În fotografia ce ilustrează sala de ședințe a CJ Harghita apar, în centru, prefectul Jean-Adrian Andrei și, la stânga lui, președintele CJ Harghita, UDMR-istul Borboly Csaba. Pe peretele din spatele prefectului este afișat un banner, amplasat în acel loc de foarte mult timp, care este inscripționat cu denumirea ”Consiliul Județean Harghita”, mai întâi în limba maghiară și, sub limba maghiară, în limba română, de unde deducem pe cale logică că limba maghiară este nu doar limbă oficială de stat în Harghita dar are și întâietate în fața limbii române. Evident, acest lucru ilegal nu îl deranjează absolut deloc pe prefectul Jean-Adrian Andrei.

Mai mult, la stânga prefectului Jean-Adrian Andrei este arborat drapelul României și drapelul… județului Harghita, în fapt așa-zisul drapel al așa-zisului ținut secuiesc adoptat în anul 2009 de CJ Harghita ca și drapel al județului Harghita. Hotărârea prin care acest drapel a fost adoptat a fost anulată definitiv și irevocabil de către Curtea de Apel Târgu Mureș încă din luna septembrie 2012 în urma unei acțiuni în contencios administrativ inițiată de profesorul Ilie Șandru din Toplița.

În luna noiembrie 2012 am solicitat prefectului Jean-Adrian Andrei să-mi comunice dacă a luat măsuri ca respectiva sentință judecătorească, definitivă și irevocabilă, să fie respectată însă acesta m-a informat sec că nu a luat absolut nicio măsură pentru că ”Prefectura Harghita nu a fost parte în proces”.

Situația este în acest moment de-a dreptul demențială: prefectul județului Harghita, Jean-Adrian Andrei, cel care este plătit din bani publici să vegheze la respectarea legilor și a Constituției României, se afișează în incinta unei instituții publice în prezența așa-zisului drapel secuiesc, arborat lângă drapelul României, în ciuda faptului că de mai bine de patru luni de zile acel drapel a fost anulat definitiv și irevocabil de o instanță de judecată.

Jean-Adrian Andrei drapel secuiesc CJ Harghita

Drapelul secuiesc la loc de cinste în spatele prefectului Jean-Adrian Andrei

Vezi și ÎN CIUDA UNEI SENTINȚE DEFINITIVE, prefectul de Harghita refuză să ia vreo măsură împotriva drapelului județului Harghita. DOCUMENT

DOCUMENT. Drapelul județului Harghita, inventat de extremiștii maghiari, anulat de Curtea de Apel Târgu Mureș!

Jean-Adrian Andrei, un Csibi Barna cu girofar. Culmea anti-romanismului de stat: Dupa ce a fost haituit de toti ungurii la putere, avertizorul public Dan Tanasa e amenintat de prefectul de Harghita cu “Dosar Penal” pentru o postare pe blogTags: , , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

2 Responses to FOTO. REVOLTĂTOR. ANULAT de PATRU LUNI de instanță DRAPELUL SECUIESC stă arborat la loc de cinste în sala de ședințe a CJ Harghita. Prefectul Jean-Adrian Andrei REFUZĂ să aplice legea!

  1. spartacus says:

    Eu sunt de parere ca asta nu este un lucru chiar atat de rau atata vreme cat relatia asta functioneaza in amble directi. Motiv pt care putem linistit presupune nu ca si maghiari din ungaria (nu asa zisi cetateni cu dubla cetatenie de pe la noi care se considera cetateni maghiari dar aceasta este doar viziunea lor nu si a comfratilor de peste granita) vor arbora in consilile lor judetene l a loc de cinste drapelul României! Unde mai pui ca in acest fel practic se reeditează la o scara mai redusă marea unire si in felul acesta infratindu-ne cu fratii maghiari o sa intram direct in zona shenghen la care inca nu suntem inca “anexati ” !
    Deci o relatie in cele din urmă bilateral avantajoasă nu? Ce parere aveţi ? 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend

Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "FOTO. REVOLTĂTOR. ANULAT de PATRU LUNI de instanță DRAPELUL SECUIESC stă arborat la loc de cinste în sala de ședințe a CJ Harghita. Prefectul Jean-Adrian Andrei REFUZĂ să aplice legea!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/foto-revoltator-anulat-de-patru-luni-de-instanta-drapelul-secuiesc-sta-arborat-la-loc-de-cinste-in-sala-de-sedinte-a-cj-harghita-prefectul-jean-adrian-andrei-refuza-sa-aplice-legea/