FOTO. SFIDARE PE FATA A UDMR-ului! Noul director al Teatrului National Targu Mures, UDMR-istul Attila Gasparik, a eliminat "Romania" de pe stampila institutiei!

September 8, 2011 •antiromanism, Attila Gasparik, discriminarea romanilor, enclavizare, iredentism, separatism etnic, sovinism maghiar, Targu Mures, UDMR •Views: 1888

Attila Gasparik, fost vicepresedinte al CNA
Am primit azi acest email pe adresa personala si am decis sa-l postez. Nu voi publica numele persoanei care mi l-a trimis pentru ca nu am acordul.

Mentionez faptul ca am contactat azi telefonic conducerea Teatrului National Targu Mures pentru a confirma aceasta informatie insa domnul Gasparik a refuzat sa stea de vorba cu mine. Mai mult, mi-a transmis prin secretara teatrului sa fac o cerere in scris in legatura cu acest subiect!?!

“De-abia înscăunat în fotoliul de director al Teatrului National Tg. Mureş (în luna iulie 2011), în urma unui concurs cât se poate de dubios (a se citi „cu dedicaţie pentru el”), GASPARIK ATTILA (foto) a început să facă ceea ce i-au ordonat mai marii din U.D.M.R. Şi anume să înceapă eliminarea elementului românesc din Teatrul Naţional din Tg. Mureş !
În fişierele ataşate sunt vechea ştampilă (cea albastră) şi noua ştampilă
(cea verde), de pe care actoraşul GASPARIK ATTILA, fost vicepreşedinte la C.N.A. şi rector la Universitatea de Arte din Tg. Mureş a dat ordin să se şteargă tocmai cuvântul „ROMÂNIA” !
Unora nu le place ROMÂNIA şi visează la „Ţinuturi Secuieşti”, dar aceasta sfidează bunul-simţ, la fel ca şi tărăşenia cu stema I.P.J. Covasna !

P.S.: Ştampilele sunt extrase de pe documente oficiale ale Teatrului Naţional Tg. Mureş, al căror conţinut nu îl anexez pentru a nu crea neplăceri unor oameni de bine.”

Noua stampila a Teatrului National Targu Mures

Vechea stampila a Teatrului National Targu Mures
Foto Attila Gasparik: Mediafax

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "FOTO. SFIDARE PE FATA A UDMR-ului! Noul director al Teatrului National Targu Mures, UDMR-istul Attila Gasparik, a eliminat "Romania" de pe stampila institutiei!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/foto-sfidare-pe-fata-a-udmr-ului-noul-director-al-teatrului-national-targu-mures-udmr-istul-attila-gasparik-a-eliminat-romania-de-pe-stampila-institutiei-2/