FOTO. Vicepremierul ungar Semjen Zsolt, prezent ieri la Sfântu Gheorghe! Guvernul de la Budapesta sprijină și promovează intens extremismul maghiar din România!

February 6, 2012 •Antal Arpad, antiromanism, iredentism, Laszlo Henning, Olosz Gergely, Semjen Zsolt, separatism etnic, Tamas Sandor, UDMR, Ungaria •Views: 1123

Semjen Zsolt si Tamas Sandor, presedintele CJ Covasna
Budapesta militeaza intens pentru autonomia teritoriala pe criterii etnice a maghiarilor din Covasna si Harghita
Duminica, 5 februarie, vicepremierul ungar Semjen Zsolt a fost prezent la Sfantu Gheorghe, in judetul Covasna, intr-o vizita particulara, unde a participat la decernarea premiilor cupei Carpati la handbal, in noua sala de sport a Liceului Mikes Kelemen.
La eveniment au fost prezenti numerosi lideri locali ai UDMR, printre acestia
numarandu-se si Antal Arpad, presedintele UDMR Sfantu Gheorghe si primar al municipiului Sfantu Gheorghe, Tamas Sandor, presedintele UDMR Covasna si presedinte al CJ Covasna, Henning Laszlo, vicepresedinte al CJ Covasna, sau deputatul UDMR Olosz Gergely, cel care avea venituri de 50.000 euro pe luna pe vremea cand era sef al ANRE. 
Vicepremierul ungar Semjen Zsolt si-a aratat in numerose cazuri sprijinul pentru autonomia teritoriala pe criterii etnice sustinuta deopotriva atat de UDMR cat si de celelalte formatiuni extremiste maghiare, PCM sau nou infiintatul partid al lui Laszlo Tokes.
Liderii UDMR nu au ratat ocazia de a se fotografia cu vicepremierul ungar, mai ales ca organizatiile extremiste maghiare au inceput deja campania electorala.
Vicepremierul ungar a primit cadou din partea presedintelui CJ Covasna, Tamas Sandor, un drapel “secuiesc”.
Henning, Antal, Semjen, Tamas si Olosz

Vizita vicepremierului ungar este fara doar si poate o imixtiune a guvernului de la Budapesta in treburile interne ale Romaniei, de vreme ce autoritatile de la Bucuresti s-au pronuntat de mai multe ori cu privire la autonomia maghiara.
Guvernul de la Budapesta nu ezita sa se afiseze si sa sprijine o serie intreaga de indivizi extremisti cu apucaturi fasciste, alimentand chiar si financiar iredentismul maghiar din Romania.


Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend

Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "FOTO. Vicepremierul ungar Semjen Zsolt, prezent ieri la Sfântu Gheorghe! Guvernul de la Budapesta sprijină și promovează intens extremismul maghiar din România!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/foto-vicepremierul-ungar-semjen-zsolt-prezent-ieri-la-sfantu-gheorghe-guvernul-de-la-budapesta-sprijina-si-promoveaza-intens-extremismul-maghiar-din-romania/