FUGAR ÎN UNGARIA? Liderul UDMR, Gergely Olosz, condamnat definitiv, dat în urmărire națională și în consemn la frontieră

December 27, 2018 •UDMR •Views: 2978

Fostul senator UDMR, Olosz Gergely, condamnat definitiv la trei ani de închisoare pentru trafic de influenţă, este căutat de poliţişti pentru punerea în executare a mandatului, fiind dat în urmărire naţională şi în consemn la frontieră, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Vezi și EXCLUSIV. Fostul deputat UDMR Marko Attila, CONDAMNAT PENAL într-un nou dosar

Purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna, Nicoleta Tolvaj Marin, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX că Olosz Gergely are domiciliul pe raza judeţului Covasna.

”La această oră poliţiştii fac demersuri pentru depistarea persoanei respective în vederea punerii în executare a mandatului de executare a pedepsei. A fost dat în urmărire naţională şi în consemn la frontieră. Persoana respectivă avea domiciliul pe raza judeţului Covasna”, a spus Tolvaj Marin.

FOTO: Gergely Olosz (dreapta) și Kelemen Hunor (sursa UDMR)

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

Tags: , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

7 Responses to FUGAR ÎN UNGARIA? Liderul UDMR, Gergely Olosz, condamnat definitiv, dat în urmărire națională și în consemn la frontieră

 1. István says:

  Da si Sebi Ghita a fugit in Serbia. Si Mazare, Udrea, Bica etc. Care e problema?

  • Dan Tanasa says:

   Nicio problemă, clar :))

   • István says:

    Din pacate nu mai gasesti o persoana fara vina care ocupa ceva functie in Romania. Incepand cu domnul portar de la spitale ,trecand consilieri, functionari, demnitari, politicieni.

  • emil says:

   Udrea și Bica au fost închise și s-a început formalitățile de extrădare ,unguri nici nu vor sa audă de asa ceva ,asta e problema cu olosz gergely si marko attila.

   • István says:

    Formalitati de extradare?ok, tragere la loto 40/5 vrei sa spui nu?:))))))))))

    • emil says:

     Nicolae Popa, extrădat din Indonezia, deputatul Mihai Boldea extrădat dintr-o țara africana, tari cu care, România, nu avem convenții de extrădare, astea sunt cazuri rezolvate.
     Nu înțeleg maghiarii ,din Romania ,de ce apară corupți din propria etnie și ei contribuie la sărăcirea României.

 2. Balau Catalin says:

  Pacat ca nu am comentat la prima ta postare ca sigur va fugi si acest individ in Ungaria.Acum as fi avut dreptate.Sigur este fugit din tara.Degeaba este dat in consemn la frontiera daca stia cu o luna inainte ca va fi condamnat.Doar nu e atat de prost sa stea pana la sentinta finala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "FUGAR ÎN UNGARIA? Liderul UDMR, Gergely Olosz, condamnat definitiv, dat în urmărire națională și în consemn la frontieră"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/fugar-in-ungaria-liderul-udmr-gergely-olosz-condamnat-definitiv-dat-in-urmarire-nationala-si-in-consemn-la-frontiera/