EXCLUSIV. GENIU. Otto Milik, subprefect de Covasna: Prima licență obținută la 38 de ani în…. educație fizică; doctor în științe economice la 45 de ani! VEZI CÂTE LICENȚE ȘI MASTERE ARE ACTUALUL SUBPREFECT DE COVASNA, SUSȚINUT DE PNL!

June 26, 2012 •Prefectura Covasna •Views: 3108

Subprefectul Otto Milik, susținut de PNL, omul de care are nevoie administrația publică din România (FOTO: Mesagerul de Covasna)

Subprefectul Otto Milik, susținut de PNL, omul de care are nevoie administrația publică din România (FOTO: Mesagerul de Covasna)

Decădere și mărire: de la consilier local cu o diplomă de absolvire a unei școli militare direct la consilier la cabinetul Ministrului Internelor şi Reformei Administrative și doctor în științe economice

Proaspătul subprefect de Covasna, fostul liberal Otto Milik, este un adevărat geniu dacă este să ne luăm dupăstudiile pe care acesta a reușit să le urmeze pănă în prezent. Conform CV-ului postat pe pagina de internet a Prefecturii Covasna, Milik este posesorul a numai puțin de 3 (trei) diplome de licență, 4 (patru) diplome de master, 7 (șapte) certificate de absolvire a unor cursuri și o diplomă de doctor în științe economice. Impresionant!

Milik termină la vârsta de 21 de ani Academia Forţelor Aeriene din Braşov, de unde se alege cu o diplomă de absolvire cu gradul de locotenent. Pentru că nu putea să trăiască cu sentimentul neîmplinirii, Milik obține în 2004, la 38 de ani, prima diplomă de licență în… educație fizică și sport de la o particulară din Brașov. Din acest moment avântul intelectual a lui Milik nu a mai putut fi oprit.

În 2003 se înscrie la o a doua facultate, Facultatea de Management – Administraţie Publică din cadrul Academiei de Studii Economice București, pe care o absolvă cu o nouă diplomă de licență în 2007. La 42 de ani Milik avea deja două licențe și un certificat de de absolvire. Era momentul să se pună mai serios pe treabă.

În perioada 2006-2011 fostul liberal impresionează mediul academic din România. În cinci ani Milik obține, pe rând sau în același timp, 4 (patru) diplome de master, o diplomă de doctor în științe economice, 3 (trei) certificate de absolvire, o diplomă de formare și o a treia diplomă de licență. Milik devorase deja cam tot ce se putea în materie de provocare intelectual-academică. La capătul acestui efort intelectual uriaș Milik se poate lăuda că este specialist în educație fizică, administrație publică, drept și științe economice. Asta în timp ce este lector universitar și comisar șef de poliție.

În mai 2012 Milik este numit subprefect al județului Covasna, prin detașare de la Oficiul Român pentru Imigrări unde ocupa funcția de director al Centrului Otopeni.

Un detaliu interesant mi-a atras însă atenția. Conform CV-ului său, Otto Milik a fost angajat al Ministerului Apărării Naționale în perioada 1987-2007. Doar că în județul Covasna Milik era cunoscut ca în aceeași perioadă ca fiind om de afaceri și lider PNL Covasna. Ba mai mult, Milik se remarcase în activitatea politică locală după ce fusese protagonistul unei încăierări cu președintele PNL Covasna de la acea vreme, dr. Adrian Zaheu. (detalii aici) Mă întreb cum anume era Milik angajat al unor unități militare în timp ce era membru al PNL și om de afaceri?

Recunosc că nu am avut ocazia până acum să stau de vorbă cu Milik însă știam cine este. Pe vremea când mă mai întâlneam cu el din greșeală (fără însă să ne știm personal) Milik era om de afaceri prin Sfântu Gheorghe iar preocupările sale intelectuale tindeau spre zero. Mă bucur însă că la maturitate a reușit să facă în câțiva ani ceea ce alții nu reușesc într-o viață.

Pentru curioși CV-ul lui Milik se regăsește aici.

Tags: , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

4 Responses to EXCLUSIV. GENIU. Otto Milik, subprefect de Covasna: Prima licență obținută la 38 de ani în…. educație fizică; doctor în științe economice la 45 de ani! VEZI CÂTE LICENȚE ȘI MASTERE ARE ACTUALUL SUBPREFECT DE COVASNA, SUSȚINUT DE PNL!

  1. Andrei says:

    nu ma pricep eu in ale legii dar ce face asta nu e inselaciune? de ce nu e in parnaie? ce cauta nenorocitu asta pe o pozitie publica?

  2. Alex says:

    Diferenţa între dl. subprefect şi un câine lup, e că patrupedul are privirea inteligentă.
    Pentru cei mai sărăcuţi cu duhul, “patruped” e câinele, deşi e posibil ca şi subprefectul să mai ia poziţia respectivă uneori, că de dat din coadă şi lins pe ici pe colo…:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "EXCLUSIV. GENIU. Otto Milik, subprefect de Covasna: Prima licență obținută la 38 de ani în.... educație fizică; doctor în științe economice la 45 de ani! VEZI CÂTE LICENȚE ȘI MASTERE ARE ACTUALUL SUBPREFECT DE COVASNA, SUSȚINUT DE PNL!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/geniu-otto-milik-subprefect-de-covasna-prima-licenta-obtinuta-la-38-de-ani-in-educatie-fizica-doctor-in-stiinte-economice-la-45-de-ani-vezi-cate-licente-si-mastere-are-actualul-subprefect-de/