Germania: în 2016, până la 3,3 MILIARDE de euro necesari pentru integrarea refugiaților

September 1, 2015 •Germania •Views: 1782

Landul Bavaria cere ajutorul Berlinului în cazul numărului din ce în ce mai mare de refugiați care ajung în Germania. ”Bavaria nu poate oferi singur ajutor”, a declarat Emilia Müller, ministrul landului Bavaria pentru Muncă, Familie și Integrare, citată de Reuters. Doar în München au sosit cu trenul din Ungaria, luni și marți, 3.200 de persoane, a declarat un purtator de cuvânt al Ministerului de Interne din Germania, potrivit agenției de presă Reuters.

Poliția Federală evaluează același număr de refugiați, însă pentru întreg sudul Germaniei. Asta în condițiile în care oricum în Bavaria ajung, în medie, 1000-2000 de refugiați pe zi, a declarat purtătorul de cuvânt.

Potrivit Reuters, ministrul Federal al Muncii, Andrea Nahles, a subliniat costurile cu serviciile sociale și instruirea pentru cunoașterea limbii pe care le implică acest aflux de refugiați. ”Toate aceste măsuri vor produce împreună, în 2016, nevoi bugetare suplimentare cuprinse în intervalul de 1,8 până la 3,3 miliarde de euro”, a spus ea, citată de Reuters.

Guvernul federal al Germaniei se așteaptă ca în acest an până la 800.000 de solicitanți de azil să depună cereri.

FOTO: Andrea Nahles, dw.com

Tags: , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Germania: în 2016, până la 3,3 MILIARDE de euro necesari pentru integrarea refugiaților"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/germania-in-2016-pana-la-33-miliarde-de-euro-necesari-pentru-integrarea-refugiatilor/