GEST EXTREM. Locotenentul Alexandru Gheorghe a demisionat din Armata Română

September 27, 2017 •Ministerul Apărării Naționale •Views: 4051

Locotenentul Alexandru Gheorghe, care protesta în anul 2012 în Piaţa Universităţii din Bucureşti, şi-a dat demisia, marţi, din Armata Română, din cauza “permanentei hărţuiri” a sa în calitate de ofiţer de către anumiţi superiori “prin mijloace variate”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Vezi și EXCLUSIV. MApN pierde IREVOCABIL și ultima cale de atac în cazul locotenentului Alexandru Gheorghe

Alexandru Gheorghe a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX că a activat în ultima perioadă la Baza 71 Aeriană Câmpia Turzii, dar a fost mutat la Capul Midia, în judeţul Constanţa.

„Mi-am dat demisia din Armata Română cu data de marţi şi am trimis-o ministrului Apărării Naţionale. Va trebui aprobată, este o formalitate, dar există un termen de 20 de zile de aprobare, perioadă în care voi mai merge la serviciu. Am activat ca locotenent în ultima perioadă la Baza 71 Aeriană Câmpia Turzii, judeţul Cluj, după care am fost mutat la Capul Midia, în judeţul Constanţa, în interes de serviciu, la 700 de kilomeetri departe de casă. După ce rămân în viaţa civilă mă voi orienta câteva luni spre familie”, a spus Gheorghe.

Vezi și SENTINȚĂ BOMBĂ. ÎCCJ a ANULAT DEFINITIV ordinul prin care locotenentul Gheorghe Alexandru a fost trecut în rezervă

Locotenentul Alexandru Gheorghe a scris, marţi, pe o reţea de socializare că iubeşte, în continuare, necondiţionat, Armata Română, dar nu mai poate continua să activeze „fără a răbda batjocura celor ce au ajuns să se considere stăpâni de sclavi insignifianţi pe propria lor moşie”.

FOTO: jurnalul.ro

Voi ce părere aveți? Vă aștept comentariile.

Tags: , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

4 Responses to GEST EXTREM. Locotenentul Alexandru Gheorghe a demisionat din Armata Română

 1. Oprescu ion says:

  Foarte bine a facut sa plateasca daune unui tanar curajos. Totii tineri care suntem nedreptatiti de acesti viermi din instituti publice trebuie sa plateasca pentru abuzuri..insa e greu in Romania sa obti dreptate..ma refer si la tineri cu handicap umiliti de sistemul ipocrit numit “comisia de evaluare” care le da grade la sanatosi pe banii multi.

 2. Liliana says:

  Doamne, in ce tare traim! Ma ingrozesc pe zi ce trece. Din cauza acestor “hartuiri” multi nu-si pot face treaba asa cum ar trebui. Un caz pe care-l stiu concret este o ruda de-a mea, care lucreaza la Anaf, i se pune bete-n roate pentru orice dosar mai “important”.

 3. Marian Ghior says:

  21 de ani de guvernare PSD a dus la distrugerea totala a calitatii umane , suntem bataia de joc a clanurilor mafiote aflate la carma tarii .

 4. Teodor Stela Maria (crestinul orthodox ) says:

  Nu mai este niciun” MApN ” este o adunatura de naimiti adica vanduti la dusman cu toata mostenirea de Neam SI GLIE , care slujesc drept capete la hoarda antihristica numita nato sau ue si pe alta parte sclavii subjugati la ordinul naimitilor pentru DISTRUGERE DEFINITIVA A ROMANIEI .
  SUNTEM PE POST DE COBAI …
  NU VREM A INTELEGE UN ADEVAR SUNTEM OCUPATI OFICIAL SI ARMATA NU MAI AVEM CI OCUPATIE CONTROLATA FIZIC SI MENTAL IAR PRETUL ESTE STERGEREA ACESTUI NEAM SI POPOR DIN NEAMUL ROMANILOR DE PE ACEST PAMANT NUMIT ROMANIA.
  CU DUMNEZEU INAINTE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "GEST EXTREM. Locotenentul Alexandru Gheorghe a demisionat din Armata Română"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/gest-extrem-locotenentul-alexandru-gheorghe-a-demisionat-din-armata-romana/