Gheorghe Hagi împlinește azi 50 de ani. La mulți ani!

February 5, 2015 •valori nationale •Views: 2542

FOTO: bubitan.com

FOTO: bubitan.com

Ministrul Tineretului și Sportului, clubul de fotbal Steaua, Federația Română de Fotbal, dar și foști sau actuali sportivi l-au felicitat pe Gheorghe Hagi, cel mai bun fotbalist român din toate timpurile, pentru împlinirea vârstei de 50 de ani, transmite Agerpres.

”Gheorghe Hagi este sinonim cu ‘HAI ROMÂNIA!’ și cu tricoul numărul 10 (cel simbolic, purtat de conducătorul de joc). A purtat cu mândrie tricoul Naționalei, aducând la rândul său mândrie acesteia și întregului popor român. 5 Februarie este o zi de sărbătoare pentru toți iubitorii sportului și ai fotbalului românesc. Celebrăm o carieră și o personalitate de referință în performanța fotbalistică — Gheorghe HAGI!”, afirmă Gabriela Szabo, Ministrul Tineretului și Sportului, într-o postare pe pagina oficială de Facebook a ministerului.

Tags: , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Gheorghe Hagi împlinește azi 50 de ani. La mulți ani!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/gheorghe-hagi-implineste-azi-50-de-ani-la-multi-ani/