GREȚOS. Ion Iliescu, despre el însuși: ”Românii vedeau în Iliescu SIMBOLUL Revoluției Române”

May 21, 2015 • istorie • Views: 1686

FOTO: historia.ro 

Ieri s-au împlinit 25 de ani de când Ion Iliescu, un nomenclaturist comunist, a câștigat primele alegeri libere după 45 de ani de comunism.

Ei bine da, după 45 de ani de comunism feroce care a produs un genocid la adresa poporului român alegerile libere au fost câștigate de un fost apropiat al dictatorului Nicolae Ceaușescu (vezi foto).

Nu îmi găsesc cuvinte suficiente și precise pentru a sublinia cât de dezgustător îmi pare acest personaj sinistru care va râmăne pentru eternitate o pată de mizerie în istoria noastră ca neam. La fel, nu reușesc să înțeleg care sunt motivele pentru care acest neo-bolșevic mai prezintă încă interes și mai este plimbat prin instituțiile publice ale statului de parcă i-am datora ceva.

Ion Iliescu, actualul președinte de onoare al Partidului Social Democrat, făcând ”dizidență” în apropierea familiei Ceaușescu (roncea.ro)

Ion Iliescu, actualul președinte de onoare al Partidului Social Democrat, făcând ”dizidență” în apropierea familiei Ceaușescu (roncea.ro)

P.S. 1: Dragoș Pătraru le-a spus foarte bine pe acest subiect, motiv pentru care nu mă lungesc și vă recomand replica lui unde veți putea vedea și declarațiile grețoase ale comunistului Ion Iliescu.

P.S. 2: Cunosc o persoană care mi-a povestit cum, în acea perioadă se afla în București și își dăduse buletinul la Poliție pentru întocmirea flotantului. Buletinul l-a primit înapoi după duminica alegerilor în care poporul l-a votat pe Ion Iliescu. Buletinul avea aplicat pe el ștampila VOTAT deși cunoștința mea nu fusese la vot.

P.S. 3: Între timp, România se zbate într-un neo-comunism abject iar Ion Iliescu e președinte de onoare al Partidului Social Democrat.

Tags: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nu rata noutățile! Conectează-te!

Send this to a friend