HARGHITA. După 4 ani de navetă: Raluca-Maria Suciu a fost premiată de Minister pentru media 10 de la BAC

July 16, 2014 •Harghita •Views: 1684

Raluca-Maria Suciu a fost premiată de Minister pentru media 10 de la BAC

„România are mult mai mare nevoie de oameni inteligenţi decât oricare altă ţară din lume”

de Liviu C.

Guvernul României, prin ministrul Educaţiei, a premiat, ieri, 333 de elevi, care, în acest an, au obţinut medii de 10 la Evaluarea naţională (clasa a VIII-a) şi Bacalaureat (clasa a XII-a). Printre cei 108 absolvenţi de liceu care au reuşit să ia media maximă la examenul de Bacalaureat – premiaţi, prin cadrul unei videoconferinţe, cu o diplomă de excelenţă şi câte 3.000 de lei – s-a aflat şi Raluca-Maria Suciu, din Sărmaş.
„Este un moment de neuitat. A fost excepţional faptul că sunt singura din judeţ care a obţinut nota maximă la Bacalaureat. Pot să spun că mă simt împlinită şi mulţumită pentru faptul că munca mea nu a fost degeaba. Am văzut că acum am fost răsplătită pentru cei 12 ani în care am învăţat”, spunea fosta elevă a Liceului „O.C. Tăslăuanu” din Topliţa.

Raluca Suciu mărturiseşte că se aştepta la nota 10 la unele materii, dar nu chiar la toate cele trei probe din cadrul examenului. Pentru că, spune ea, „nu depinde doar de munca ta şi nu depinde doar de cât ai învăţat, ci depinde şi de alţi factori pe care nu-i poţi controla”.
Absolvind profilul Matematică-Informatică, chiar dacă a luat în considerare şi studii universitare în străinătate, Raluca a ales să continue în Cluj-Napoca, la Informatică Economică din cadrul UBB. Consideră că Informatica este un domeniu în care poate excela şi în care poate avea continuitate şi după absolvirea facultăţii.

Integral pe Informația Harghitei

Tags: , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

One Response to HARGHITA. După 4 ani de navetă: Raluca-Maria Suciu a fost premiată de Minister pentru media 10 de la BAC

  1. Daniel says:

    Bravo ei, felicitari!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "HARGHITA. După 4 ani de navetă: Raluca-Maria Suciu a fost premiată de Minister pentru media 10 de la BAC"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/harghita-dupa-4-ani-de-naveta-raluca-maria-suciu-a-fost-premiata-de-minister-pentru-media-10-de-la-bac/