ÎN CAMPANIE ELECTORALĂ. Viceprim-ministrul Ungariei va fi prezent sâmbătă la Sfântu Gheorghe

October 18, 2012 •Guvernul Ungariei •Views: 1408

Semjén Zsolt

Semjén Zsolt, viceprim-ministru al Ungariei va fi prezent sâmbătă, 20 octombrie, la Sfântu Gheorghe la manifestările organizate cu ocazia comemorării revoluţiei ungare din 1956 şi la ceremonia de inaugurare a monumentului victimelor revoluţiei aflat în Parcul Memorial 1956.

Conform paginii oficiale de internet a Primăriei Sfântu Gheorghe evenimentul este organizat de către Asociaţia „Erdélyi 56-os Bajtársi Társaság”, Asociatia Foştilor Deţinuţi Politici din judeţul Covasna şi Primăria Municipiului Sfântu Gheorhe sub patronajul viceprim-ministrului Ungariei,  domnul Semjén Zsolt.

Vizita lui Semjén vine la puțin timp după ce premierul Ungariei, Viktor Orban, a afirmat la o întâlnire cu preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, că Uniunea asigură maghiarilor din Ardeal o susţinere politică stabilă, comunitatea beneficiind şi de o reprezentare parlamentară puternică.
Tags: , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

One Response to ÎN CAMPANIE ELECTORALĂ. Viceprim-ministrul Ungariei va fi prezent sâmbătă la Sfântu Gheorghe

  1. Niciodata nu vom abandona lupta says:

    domnule Tanasa,faceti plangere sau sesizare pentru a impiedica intrarea in tara a derbedeului asta. cum se procedeaza? nu poate fi numit persona non-grata cu Kover si Orban?noi ce am putea face,sincer am putea face un protest in gara sau sa instiintam posturile de stiri sa ia atitudine ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend

Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "ÎN CAMPANIE ELECTORALĂ. Viceprim-ministrul Ungariei va fi prezent sâmbătă la Sfântu Gheorghe"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/in-campanie-electorala-viceprim-ministrul-ungariei-va-fi-prezent-sambata-la-sfantu-gheorghe/