În coordonare cu Moscova și Budapesta și în complicitate cu cozi de topor din partidele românești, UDMR încearcă să destabilizeze situația din România

September 19, 2014 •UDMR •Views: 1354

Victor Ponta și Kelemen Hunor (FOTO: magyarhirlap.hu)

Victor Ponta și Kelemen Hunor (FOTO: magyarhirlap.hu)

După ce din 1990 până în prezent o clasă politică românească lașă și fără viziune a transformat drepturile legitime ale minorității maghiare în privilegii și a contribuit nemijlocit la slăbirea statului român, suprafinanțând organizații antistatale de genul UDMR, iată că în contextul în care agresiunea Moscovei din Ucraina extinsă subversiv în R. Moldova și amenințând schizofrenic cu ocuparea Bucureștiului, în perfectă coordonare cu axa Budapesta –Moscova, UDMR lovește statul român încercând destabilizarea acestuia.

Proiectul de autonomie teritorială pe criterii etnice lansat într-un limbaj îmbietor și mieros de către Kelemen Hunor este o lovitură tactică bine gândită dată unui stat condus de o clasă politică aproape dementă în acțiunile sale de autodistrugere a propriei țări.

Tot felul de incompetenți de prin serviciile secrete, unii trădători alții proști, încurajați de complicități politice la fel de trădătoare dintre partidele românești și UDMR au recomandat mereu acordarea a tot mai multe drepturi, care s-au transformat în privilegii, unei organizații antistatale construite ca atare încă de la înființarea sa. Aceeași trădători au asistat și asistă pasiv la vinderea resurselor Țării și la distrugerea capacităților strategice ale României.

Integral pe rgnpress.ro

Tags: , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "În coordonare cu Moscova și Budapesta și în complicitate cu cozi de topor din partidele românești, UDMR încearcă să destabilizeze situația din România"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/in-coordonare-cu-moscova-si-budapesta-si-in-complicitate-cu-cozi-de-topor-din-partidele-romanesti-udmr-incearca-sa-destabilizeze-situatia-din-romania/