În plină criză politică, Ponta dă 15 milioane de euro ajutor de stat pentru televiziuni

June 10, 2015 •Guvernul Victor Ponta •Views: 2124

Guvernul a adoptat astăzi o ordonanță de urgență prin care acordă televiziunilor un ajutor de stat de 15 milioane de euro, începînd cu 1 iulie 2015 și pînă la finalul anului electoral 2016, transmite bn24.ro.

Într-un comunicat al Guvernului se anunță că „s-a decis că operatorii economici din domeniul audiovizual pot beneficia de finanțare în baza unei scheme de ajutor de stat al cărui buget va fi în sumă de 67,5 milioane de lei, respectiv echivalentul a 15 milioane de euro, cu posibilitatea suplimentării acestuia. Perioada de valabilitate a schemei de ajutor de stat este 1 iulie 2015-31 decembrie 2016, însă va putea fi prelungită. Schema de ajutor de stat se va elabora în conformitate cu legislația europeană în materie de ajutor de stat și va fi aprobată prin Hotărâre de Guvern, act normativ care va stabili criteriile de eligibilitate a beneficiarilor, numărul estimativ al acestora, categoriile de cheltuieli eligibile, precum și procedura de acordare și monitorizare”.

Integral pe bn24.ro

(credit foto reportervirtual.ro)

Tags: , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "În plină criză politică, Ponta dă 15 milioane de euro ajutor de stat pentru televiziuni"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/in-plina-criza-politica-ponta-da-15-milioane-de-euro-ajutor-de-stat-pentru-televiziuni/