INACCEPTABIL. Liderul unionist George Simion, 5 ani interdicție de intrare pe teritoriul Republicii Moldova

October 2, 2018 •Basarabia •Views: 1141

Liderul unionist George Simion a fost reținut noaptea trecută de angajați ai Biroului de Migrație și Azil de la Chișinău, agresat, urcat într-o mașină, escortat până la vamă și expulzat din Republica Moldova. Totodată, George Simion a fost informat că are interdicție de intrare pe teritoriul Republicii Moldova pe o perioadă de 5 ani, transmite portalul infoprut.ro.

Președintelui Acțiunii 2012 i-a fost permis luni să treacă Prutul și seara a realizat emisiunea „Sfatul Țării” de la 10TV, avându-i ca invitați pe liderul ODIP-Unirea Vlad Bilețchi și pe președintele Partidului Democrația acasă, Vasile Costiuc.

Liderul unionist s-a aflat numai pentru câteva ore la Chișinău și la momentul la care a fost reținut de angajați ai Biroului de Migrație și Azil ieșea din oraș și se îndrepta spre România. Pe Calea Ieșilor, în apropiere de sectorul de poliție Buiucani, mașina în care George Simion se afla a fost trasă pe dreapta de un automobil de poliție cu girofar, pentru ca imediat după aceea să apară și o mașină din care au coborât mai multe persoane îmbrăcate în negru, dintre care două purtau însemnele Biroului de Migrație și Azil. Acestea l-au informat pe Simion că are interdicție de intrare pe teritoriul Republicii Moldova pentru o perioadă de 5 ani și l-au obligat să părăsească mașina cu care se deplasa și să urce în a lor, agresându-l fizic.

Au dat în mine, mi-au rupt și hainele, dar cel mai mult mă doare interdicția asta nouă de 5 ani, care e la fel de absurdă ca toate celelalte, sper să rupem granița nedreaptă de la Prut”, a declarat Simion după ce a trecut vama în România.

Integral pe infoprut.ro

FOTO: infoprut.ro

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

Tags: , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "INACCEPTABIL. Liderul unionist George Simion, 5 ani interdicție de intrare pe teritoriul Republicii Moldova"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/inacceptabil-liderul-unionist-george-simion-5-ani-interdictie-de-intrare-pe-teritoriul-republicii-moldova/