INACCEPTABIL. Primarul UDMR din Sfântu Gheorghe arborează drapelul de doliu pentru a batjocori Ziua Imnului

July 31, 2018 • UDMR • Views: 934

Primarul UDMR din municipiul Sfântu Gheorghe a batjocorit din nou o sărbătoare națională a României arborând steagul negru de doliu pe fațada Primăriei Sfântu Gheorghe.

Vezi și EXCLUSIV. Primarul UDMR din Miercurea Ciuc a arborat steagul NEGRU de doliu în primărie. VEZI ce l-a supărat pe șovin

Protected by Copyscape

Primarul UDMR al municipiului Sfântu Gheorghe, ultra-șovinul Antal Arpad, nu a ratat prilejul de a batjocori din nou o sărbătoare națională a României. Liderul UDMR a arborat steagul negru de doliu pe fațada Primăriei Sfântu Gheorghe în data de 29 iulie a.c., zi de sărbătoare națională în România, Ziua Imnului Național.

Autoritățile au explicat ulterior că arborarea steagului de doliu s-a datorat decesului unui cetățean de onoare al orașului.

Edilul UDMR Antal Arpad a folosit în mod evident decesul unui cetățean pentru a batjocori o sărbătoare națională. Dacă era de bună credință, Antal Arpad anunța public, printr-un comunicat de presă postat pe pagina primăriei, detalii complete cu privire la evenimentul nefericit și la arborarea steagului de doliu pe fațada primăriei. Nu a făcut acest lucru pentru că intenția lui a fost să batjocorească Ziua Imnului. Mai mult, dacă era de bună credință, Antal arbora steagul de doliu la una dintre ferestre, nu la intrarea în primărie, lângă drapelul național. Asta pentru că nu era vorba de doliu național iar pentru un eveniment nefericit din viața unei familii nu îți bați joc de simbolul unei întregi națiuni din care, culmea, faci și tu parte.

De altfel, opinia publică cunoaște foarte bine disprețul pe care UDMR-istul Antal Arpad îl manifestă față de simbolurile naționale. Nu e prima dată când Antal Arpad utilizeză steagul de doliu pentru a batjocori o sărbătoate națională a românilor. În 2016, același personaj a arborat pe fațada primăriei steagul de doliu de Ziua Unirii Principatelor. Ulterior, am dovedit faptul că intenția edilului a fost aceea de a batjocori sărbătoarea națională a românilor (detalii aici).

FOTO: facebook.com

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

Tags: , , ,

2 Responses to INACCEPTABIL. Primarul UDMR din Sfântu Gheorghe arborează drapelul de doliu pentru a batjocori Ziua Imnului

  1. Alex Tomșa says:

    Foarte interesant. Deși urăsc naționalismul maghiarilor, acest gest este unul de protest și nu agresează pe nimeni. Așa a dorit el să protesteze. Decât să fiarbă furia în el și să omoare pe cineva, prefer să protesteze pașnic. Deci naționalismul românesc este deranjat de naționalismul maghiar. Foarte interesant

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nu rata noutățile! Conectează-te!

Send this to a friend