INACCEPTABIL. Soțul managerului Teatrului „Andrei Mureșanu” continuă atacurile abjecte la adresa mea

November 22, 2018 •Sfantu Gheorghe •Views: 888

Marius Popa, soțul managerului Teatrului „Andrei Mureșanu” din Sfântu Gheorghe, Anna Popa, continuă atacurile abjecte la adresa mea, de această dată printr-un comentariu postat pe blogul meu.

Vezi și INACCEPTABIL. Denunț public atacul mizerabil al unui actor al Teatrului Andrei Mureșanu la adresa familiei mele. Individul joacă în piesa „Nu chiar 1918”

După ce m-a comparat cu hienele și a sugerat că sunt un prost, Marius Popa, soțul manaferului TAM, Anna Popa, mi-a lăsat acest comentariu pe blog (comentariul poate fi văzut aici):

„Îți zic și la tine pe blog, băiețel, că te aștept cu drag în comunitatea locală să pui umărul la treabă, dacă îți pasă așa tare! Dar tare mi-e că îți pasă fix o pulă! Din aia neaoșă, românească și ortodoxă. Ca tine am văzut valuri. Fix așa au trecut – ca valu’. Precum tăicuțul vostru, Vadim Tudor, care nu a construit un vârf de ac în țara asta, ci doar a distrus și urlat ca un descreierat. Și încă ceva, nu sunt plătit din bani publici, bă inteligentule! Verifică bine actele dacă tot le-ai cerut! Tot ceea ce am făcut pentru comunitate am făcut gratis și dezinteresat pentru că îmi pasă de mediul în care vreau să îmi cresc copiii? Ție de ce îți pasă, bă, “jurnalistule”? Bă, “profesionistule”, te mai întreb o dată: cu ce ai ajutat tu, bă, comunitatea din Sfântu Gheorghe? Nu vrei să te vezi față în față cu mine, bărbătește, și să mi te uiți în ochi, bă, dacule, când vorbești?”, scrie Marius Popa pe blogul meu.

FOTO: Anna Popa, managerul TAM, romanianactors.com

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

Tags: , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

6 Responses to INACCEPTABIL. Soțul managerului Teatrului „Andrei Mureșanu” continuă atacurile abjecte la adresa mea

  1. the_name_is_k says:

    Of, bietul de tine. Tu vrei pace si iubire intre oameni, insa ungurii astia sovini nu te lasa. Vai, ce rea e lumea…

  2. Viorel says:

    Marius Popa,tu ești un domn!!!Și bineînțeles ai dreptate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "INACCEPTABIL. Soțul managerului Teatrului „Andrei Mureșanu” continuă atacurile abjecte la adresa mea"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/inacceptabil-sotul-managerului-teatrului-andrei-muresanu-continua-atacurile-abjecte-la-adresa-mea/