INCOMPATIBILI. Doi primari UDMR din Covasna și-au pierdut mandatele

November 9, 2018 •UDMR •Views: 1055

Primarii comunelor Chichiş şi Lemnia, Santa Gyula şi Lukacs Robert, au fost suspendaţi din funcţii prin ordin al Prefectului judeţului Covasna, după ce Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a constat că aceştia se aflau în stare de incompatibilitate, transmite Agerpres preluată de Mesagerul de Covasna.

Vezi și ANI: primarul UDMR din Sînsimion, incompatibil

Prefectul judeţului Covasna, Sebastian Cucu, a declarat joi, pentru AGERPRES, că a dispus încetarea mandatelor celor doi primari, în baza sentinţelor definitive ale instanţei de judecată.

„Cei doi primari au fost declaraţi incompatibili de către ANI, aceştia au contestat rapoartele în instanţă, dar rapoartele au rămas definitive. Potrivit competenţelor şi obligaţiilor pe care le avem, am emis ordin de încetare a mandatelor înainte de termen pe numele celor doi primari (…) Nu comentez raţiunile pentru care aceştia au fost găsiţi incompatibili, noi am primit o înştiinţare privind incompatibilitatea şi că rapoartele ANI au rămas definitive după contestarea lor în instanţă”, a declarat prefectul Sebastian Cucu.

Potrivit legii, atribuţiile primarilor au fost preluate de către viceprimari.

FOTO: asikerado.hu

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

Tags: , , , , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "INCOMPATIBILI. Doi primari UDMR din Covasna și-au pierdut mandatele"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/incompatibili-doi-primari-udmr-din-covasna-si-au-pierdut-mandatele/