INCOMPETENȚĂ SAU TICĂLOȘIE? Nici după un an de zile de la declanșarea anchetei ANI nu are o rezoluție în dosarul președintelui UDMR Gheorgheni. DOCUMENTE

January 11, 2013 •Consiliul Judetean Harghita •Views: 1199

Bende Sandor Borboly Csaba UDMR

Președintele CJ Harghita, Borboly Csaba, și consilierul județean Bende Sandor

La sfârșitul lunii noiembrie 2011 sesizam Agenția Națională de Integritate (ANI) cu privire la evidentul conflict de interese în care se află UDMR-istul Bende Sandor, consilier județean în cadrul Consiliului Județean Harghita.

Așa cum am arătat într-un articol anterior, consilierul județean Bende Sandor, care este și presedintele UDMR Gheorgheni, este angajat la firma SC Electro Beta SRL, patronată chiar de către fratele sau. Întamplator sau nu, SC Electro Beta SRL a câștigat în ultimul an de zile (informații valabile la data de 28 noiembrie 2011) doua contracte, finanțate din fondurile CJ Harghita (condus de UDMR-istul Borboly Csaba), in valoare de aproape 1 milion de lei.

Întrucât de la data sesizării mele a trecut mai bine de un an de zile fără ca ANI să mă informeze asupra stadiului anchetei am solicitat în luna decembrie 2012 o informare cu privire la stadiul anchetei în acest caz. Răspunsul ANI, care mi-a parvenit prin adresa nr. 327/G/II/08.01.2013, conține dovada nu doar a incompetenței ANI care tergiversează fără nicio explicație sau temei juridic un dosar ci și un exemplu al modului abject în care niște indivizi plătiți gras din bani publici pentru a-și face datoria își bat joc de lege și de cetățeni.

Între timp UDMR-istul Bende Sandor a mai câștigat un mandat de consilier județean și, probabil, alte contracte pentru firma fratelui său.

ANI Bende Sandor UDMR 2011

ANI Bende Sandor UDMR 2013

Vezi și DOCUMENTE. Președintele UDMR Gheorgheni, în acelasi timp membru al CJ Harghita și angajat la firma care derulează contracte de 1 milion de lei cu CJ Harghita! ALO, AGENȚIA NAȚIONALĂ DE INTEGRITATE?

EXCLUSIV. DOCUMENT. ANI a inceput verificarile in cazul UDMR-istului Bende Sandor, presedinte UDMR Gheorgheni si membru al CJ Harghita!

AFACERILE PREȘEDINTELUI UDMR GHEORGHENI CU STATUL! Un nou contract de 127.000 de lei pentru firma fratelui sau! ALO, AGENȚIA NAȚIONALĂ DE INTEGRITATE?Tags: , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "INCOMPETENȚĂ SAU TICĂLOȘIE? Nici după un an de zile de la declanșarea anchetei ANI nu are o rezoluție în dosarul președintelui UDMR Gheorgheni. DOCUMENTE"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/incompetenta-sau-ticalosie-nici-dupa-un-an-de-zile-de-la-declansarea-anchetei-ani-nu-are-o-rezolutie-in-dosarul-presedintelui-udmr-gheorgheni-documente/