INVITAȚIE. ”Chioșcul de ziare”, pe 27 august, la Muzeul Țăranului Român cu ocazia Zilei Limbii Române

August 21, 2015 •limba oficiala •Views: 1808

Pe data de 31 august sărbătorim ”Ziua Limbii Romane”. Sub titlul ”CHIOȘCUL DE ZIARE”, editia din acest an va propune sa parcurgeti ziare si reviste de limba română, editate in comunitatile romanesti din afara frontierelor actuale ale Romaniei.

Aveti la indemina publicatii din Republica Moldova, Bucovina, Tinutul Herta, Sudul Basarabiei, Voievodina si Ungaria.

Ca si la prima editie a manifestarii, Institutul Cultural Român si Departamentul Politici pentru Relatia cu Romanii de Rretutindeni ne-au dat un binevenit sprijin , ajutindu-ne sa completam colectia de ziare pe care o oferim publicului. Le multumim!

Ziua Limbii Române a fost sarbatorita, pentru prima data la Chișinău pe data de 31 august 1990. In țară, ziua festiva similara a fost instituita prin Legea nr. 53/2013.

Institutul Frații Golescu vă invită joi 27 AUGUST a.c., ora 18:00 la CLUBUL TARANULUI din cadrul MUZEULUI TARANULUI ROMAN pentru a participa la deschiderea oficiala a “chioscului” nostru de ziare. Presa de limba romana va putea fi consultata pina duminica 6 septembrie 2015.

Tags: , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "INVITAȚIE. ”Chioșcul de ziare”, pe 27 august, la Muzeul Țăranului Român cu ocazia Zilei Limbii Române"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/invitatie-chioscul-de-ziare-pe-27-august-la-muzeul-taranului-roman-cu-ocazia-zilei-limbii-romane/