Iredentism maghiar cu bani de la bugetul Romaniei!

October 15, 2009 •Borboly Csaba, Covasna, discriminarea romanilor, Harghita, iredentism, PCM, separatism etnic, Tamas Sandor, Tinutul Secuiesc, UDMR •Views: 1304

Desi UDMR omite sa spuna acest lucru, in Covasna si Harghita, mai traiesc inca romani…Din pacata pentru Tamas si Borboly romanii inca nu au fost alungati in totalitate din cele doua judete…inca…!

Ţinutul Secuiesc, prezent la Târgul de Turism al României

Judeţele Covasna şi Hraghita participă, între 15 şi 18 octombrie la Târgul de Turism al României de la Bucureşti, cu un stand comun ce prezintă oferta Ţinutului Secuiesc, transmite corespondentul Informatia.ro (AMOS News).
Deschiderea oficială a standului Ţinutului Secuiesc va avea loc joi, 15 octombrie, de la ora, în prezenţa preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Harghita, Borboly Csaba şi a preşedintelui CJ Covasna, Tamás Sándor, invitatul special al standului urmând să fie candidatul UDMR la preşedinţia României, Kelemen Hunor. “Consiliul Judeţean Harghita, împreună cu 13 operatori de servicii din domeniul turismului din judeţul Harghita, consiliul Local Sovata, judeţul Mureş alături de Consiliul Judeţean Covasna, Asociaţia pentru Turism din Judeţul Covasna şi operatori de servicii turistice din judeţul Covasna vor prezenta obiective turistice din Ţinutul Secuiesc şi vor expune materiale promoţionale reprezentative regiunii în sala principală a expoziţiei, pe un stand de 100 de m2 conceput cu un design unic”, se arată într-un comunicat de presă al CJ Covasna, referitor la eveniment. În comunicat se mai arată că vizitatorii standului Ţinutului Secuiesc vor avea ocazia de a vedea numeroase lucruri interesante în cadrul acestuia, urmând să li se propună să încerce mustaţa secuiască, în vreme ce piramide din sticle cu apă minerală vor simboliza oferta variată de apă minerală ce va potoli setea turiştilor obosiţi. Tradiţiile secuieşti vor fi prezentate la faţa locului de către meşteşugari, cei interesaţi putând asista la confecţionarea articolelor artizanale din piele sau ceramică. Vizitatorii se vor putea informa şi cu ajutorul info-chioşcurilor special amenajate, cutreierând virtual obiectivele turistice ale Ţinutului Secuiesc.
Autor : Monica RIZEA

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

2 Responses to Iredentism maghiar cu bani de la bugetul Romaniei!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Iredentism maghiar cu bani de la bugetul Romaniei!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/iredentism-maghiar-cu-bani-de-la-bugetul-romaniei-2/