LA MIERCUREA CIUC copiii stiu limba secuiasca de la nastere…asa ca musai sa aiba ingrijitori care sa cunoasca limba maghiara!

June 16, 2009 •antiromanism, discriminare, epurare etnica, iredentism, Miercurea Ciuc, Raduly Robert, semidoct, separatism etnic, UDMR •Views: 1600

Primăria Municipiului Miercurea Ciuc

– Piaţa Cetăţii nr.1 –

organizează concurs pentru ocuparea următoarelor posturi contractuale din cadrul Creşei Tudor:

1 post de infirmier

1 post de îngrijitor

Condiţii de participare:

– studii generale

– abilităţi de comunicare, relaţionare cu copiii şi părinţii

– cunoştinţe în domeniul de curăţenie şi igienă în creşă

– cunoaşterea limbii române şi maghiare

Dosarele de înscriere vor cuprinde: – cerere – curriculum vitae – diploma de studii în original şi copie – carnetul de muncă (original şi copie) – adeverinţă medicală – copie act de identitate Termen de înscriere: 23 martie 2009, orele 12.00.

Data concursului: 30 martie 2009. orele 9.00.

Informaţii suplimentare la Compartimentul de resurse umane a Primăriei Municipiului Miercurea Ciuc (camera 137), sau la numărul de telefon 0266–315 120/114.Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

5 Responses to LA MIERCUREA CIUC copiii stiu limba secuiasca de la nastere…asa ca musai sa aiba ingrijitori care sa cunoasca limba maghiara!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "LA MIERCUREA CIUC copiii stiu limba secuiasca de la nastere...asa ca musai sa aiba ingrijitori care sa cunoasca limba maghiara!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/la-miercurea-ciuc-copiii-stiu-limba-secuiasca-de-la-nastere-asa-ca-musai-sa-aiba-ingrijitori-care-sa-cunoasca-limba-maghiara/