LA NAȚIONALA ROMÂNIEI DE HOCHEI. Imnul secuiesc, intonat de sportivi români

April 12, 2017 •sport •Views: 2903

Un filmuleț postat de jucătorii „naționalei” U18 de hochei a României a încins internetul, scrie GSP.ro preluat de Antena 3.

Vezi și EXCLUSIV ProSport. Caz şocant la un lot naţional! UMILIT în România pentru că e… român! Bătut de unguri, de 1 decembrie!

Strânși pe gheață după câștigarea grupei valorice IIA a Campionatului Mondial și promovarea în grupa valorică IB, majoritatea elevilor lui Cornel Chiriță s-au filmat în timp ce cântau imnul secuiesc!

Zsolt Reszegh, 17 ani, de la HC Csikszereda, a postat imaginile pe Facebook, alături de descrierea Székelyhimnusz (imnul secuiesc) și hashtagurile  #greatjob #thankyou #amazing și #szekelyek (secui).

Sportivii își pasează telefonul în timp ce cântă imnul secuiesc. Imediat, imaginile video au fost distribuite de zeci de ori.

Integral pe Antena 3

FOTO: gsp.ro

Voi ce părere aveți? Vă aștept comentariile.

Tags: ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "LA NAȚIONALA ROMÂNIEI DE HOCHEI. Imnul secuiesc, intonat de sportivi români"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/la-nationala-romaniei-de-hochei-imnul-secuiesc-intonat-de-sportivi-romani/