La Sfantu Gheorghe doar ungurii sunt invitati la circ! Circul Eurostar invitat de UDMR este promovat in oras doar in limba maghiara!

November 10, 2008 •Antal Arpad, Covasna, iredentism, Sfantu Gheorghe, sovinism, Tamas Sandor, UDMR •Views: 1695

Ma tot intreaba lumea unde este epurarea etnica a romanilor din Covasna si Harghita. Aici e domnilor, de exemplu! Circul Eurostar este promovat in orasul Sfantu Gheorghe exclusiv in limba maghiara. Umbla zvonul ca ar fi fost invitat de UDMR pentru campania electorala. Probabil ca, pe principiul “noi platim, faceti cum zicem noi” promovarea circului in oras are loc doar in limba maghiara. Dar da, probabil ca sunt eu nationalist. Bai, nationalist oi fi! Dar atat de prost incat sa nu oberv sovinismul acestui circ nu sunt!

OTPD-L Covasna: UDMR oferă populaţiei circ

Iniţiativa de promovare a candidaţilor UDMR în actuala campanie electorală este comparată de tinerii Organizaţiei de Tineret a PD-L (OTPD-L) cu una specifică circarilor, transmite corespondentul AMOS News.

Preşedintele OTPD-L Covasna, Dan Suciu, a declarat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că “UDMR e circarul”, din moment ce a adoptat pentru promovarea propriilor candidaţi stilul campaniei cu autobuzul. “Ne bucură că UDMR pleacă la drum cu comedianţii, UDMR fiind circarul. Se pare că Uniunea adoptă dictonul latin potrivit căruia, în situaţii de criză, se dă poporului pâine şi circ. Pentru că populaţia este însă săracă şi nu mai are pâine, UDMR îi oferă doar circ”, consideră Dan Suciu. Preşedintele OTPD-L Covasna a mai adăugat că nu i se pare deloc întâmplător faptul că, exact în aceste momente, în Sfântu Gheorghe a ajuns şi o trupă de circ adevărată. Declaraţiile OTPD-L Covasna au fost făcute în contextul în care UDMR îşi popularizează candidaţii cu autobuzul; potrivit acestei metode electorale, un autobuz cu autocolante în culorile şi cu sigla UDMR transportă candidaţii Uniunii prin diversele localităţi, pentru ca oamenii să-i cunoască, prezentându-le totodată acestora realizările UDMR şi planurile de viitor ale Uniunii. Sursa: AMOSNEWS

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

One Response to La Sfantu Gheorghe doar ungurii sunt invitati la circ! Circul Eurostar invitat de UDMR este promovat in oras doar in limba maghiara!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "La Sfantu Gheorghe doar ungurii sunt invitati la circ! Circul Eurostar invitat de UDMR este promovat in oras doar in limba maghiara!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/la-sfantu-gheorghe-doar-ungurii-sunt-invitati-la-circ-circul-eurostar-invitat-de-udmr-este-promovat-in-oras-doar-in-limba-maghiara-2/