LA UDMR S-A DUS. Victor Ponta a REFUZAT să-i asculte pe românii din Covasna, Harghita, Ucraina, Serbia și Basarabia adunați la Universitatea de Vară Izvorul Mureșului

August 19, 2014 •Guvernul Victor Ponta •Views: 1643

3 august 2014, Harghita. Premierul Victor Ponta participă la manifestările comemorative prilejuite de împlinirea a 165 de ani de la bătălia din Pasul Cașin (FOTO: facebook.com)

3 august 2014, Harghita. Premierul Victor Ponta participă la manifestările comemorative prilejuite de împlinirea a 165 de ani de la bătălia din Pasul Cașin (FOTO: facebook.com)

Deși a fost invitat oficial, premierul Victor Ponta a refuzat să participe la lucrările Universității de Vară Izvorul Mureșului ce a avut loc în perioada 11-16 august 2014 în județul Harghita.

Vezi și EXCLUSIV. Istoricul Vasile Lechințan despre prezența premierului Victor Ponta la comemorare din Pasul Cașin: ”Cei ce merită cu adevărat glorificaţi sunt miile de martiri români ucişi la 1848-1849 de către ”libertatea ungară”, instituită în bună măsură cu braţ secuiesc”

Premierul Victor Ponta a fost așteptat de românii din județele Covasna, Harghita și Mureș, precum și românii din Basarabia, Serbia, Bulgaria și Ucraina.

În schimb, Ponta a fost prezent în județul Harghita, la invitația UDMR, la începutul lunii august a.c. pentru a participa la ceremonia de comemorare a unor secui uciși de austrieci în urmă cu 165 de ani (detalii aici).

Vezi și VIDEO. Despre retrocedările ilegale de proprietăți din Transilvania la Universitatea de Vară de la Izvoru Mureșului

Tags: , , , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

2 Responses to LA UDMR S-A DUS. Victor Ponta a REFUZAT să-i asculte pe românii din Covasna, Harghita, Ucraina, Serbia și Basarabia adunați la Universitatea de Vară Izvorul Mureșului

  1. man alexandru says:

    priviti-l pe slugoi,in toata,splendoarea,lui,de iubitor,netarmurit,de bozgori!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!l-au intampinat,cu imnul ungariei!!!ce-si imsgineaza idiotul asta ca o sa se grabeasca,mongoloizii,sa-l voteze!!!ha,ha,ha!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend

Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "LA UDMR S-A DUS. Victor Ponta a REFUZAT să-i asculte pe românii din Covasna, Harghita, Ucraina, Serbia și Basarabia adunați la Universitatea de Vară Izvorul Mureșului"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/la-udmr-s-a-dus-victor-ponta-a-refuzat-sa-i-asculte-pe-romanii-din-covasna-harghita-ucraina-serbia-si-basarabia-adunati-la-universitatea-de-vara-izvorul-muresului/