Liana Stanciu şi Miţă de la Bere Gratis şi-au înscris copilul la Ora de Religie

February 20, 2015 •ortodoxism •Views: 1331

liana-stanciu

FOTO: Basilica.ro

Preşedintele Asociaţiei Părinţi pentru Ora de Religie, Liana Stanciu, împreună cu soţul ei, artistul Mihai Georgescu de la Bere Gratis, şi-au înscris fetiţa pentru participarea la ora de educaţie religioasă, la Liceul Teoretic „Nicolae Iorga“ din Bucureşti, informează Basilica.ro.

Întrebat de ce a ales să-şi înscrie copilul la ora de religie, Mihai Georgescu a afirmat că acest pas reprezintă pentru el un semn de normalitate:

„Este un act de normalitate să-ţi doreşti ora de religie, care nu înseamnă a-ţi duce copilul mai des la Biserică, lucru care ţine de o relaţie personală şi intimă cu Dumnezeu, ci faptul că ora de religie îi arată copilului valori concrete, precum iubirea, bunătatea şi tot ceea ce înseamnă moralitatea, pe care un copil este important să le înveţe de mic. Dacă nu îi insufli aceste valori de mic, nu poţi avea pretenţii de la el atunci când ajunge mare“, a spus Mihai Georgescu.

Integral pe activenews.ro

Tags: , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Liana Stanciu şi Miţă de la Bere Gratis şi-au înscris copilul la Ora de Religie"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/liana-stanciu-si-mita-de-la-bere-gratis-si-au-inscris-copilul-la-ora-de-religie/