Lobyul maghiar directionat de la Budapesta latra la Romania de la Bruxelles

December 13, 2008 •iredentism, PCM, Romania, separatism etnic, sovinism, UDMR, Ungaria •Views: 1243

Una din principalele atributii ale serviciilor secrete maghiare din toate timpurile a fost construirea unui lobby puternic in cancelariile lumii. S-au folosit unguroaice si bani. Multi bani!

Scoaterea de la guvernare a maghiarilor din Slovacia a fost prima infrangere majora a lobbyului maghiar in Europa. Orice a incercat lobbyul maghiar si trompetele sale din Parlamentul Europei, politicieni naimiti de toate natiile, nu a clintit hotararea slovacilor de a incerca sa guverneze Slovacia si fara maghiari. Si a functionat. Slovacia a demonstrat ca este o tara democratica in adevaratul sens al cuvantului si o tara europeana demna care stie sa-si apere interesele.

Isteria a trecut, iar relatiile interetnice din Slovacia sunt excelente, presiunea liderilor maghiari extremisti scazand considerabil in comunitatile de slovaci care traiesc in zona minoritatii maghiare.
Iata insa ca de cateva zile, sub asaltul lobbyului maghiar, tot felul de parlamentari europeni socialisti sau populari, crezand ca au de-a face cu o republica bananiera, latra la Romania. Asemenea deontologilor si analistilor care-si plimba amorteala mintala si nationala prin diverse televiziuni sau radiouri din Romania, plangand biata tarisoara care se va prabusi fara UDMR la guvernare, unii politicieni europeni, transformati in scule maghiare, se stramba la Romania. De parca turcii din Germania sau marocanii din Belgia, sau arabii si corsicanii din Franta ar fi la guvernare de cand mama lor i-a facut. Schizofrenia politica in care traiesc unii lideri europeni ii impiedica sa vada si sa accepte ca Romaniei nu i se mai pot da ordine. Ca Romania este o tara normala in care exista schimbarea puterii. Inclusiv a puterii maghiare care o guverneaza de ani de zile.
Nevestele sau amantele maghiare si banii serviciilor secrete maghiare fac din bietii politicieni europeni niste goarne fara demnitate care trambiteaza dogit interesele maghiare de-a lungul si de-a latul tarilor vecine Ungariei. Sigur ca acesti indivizi au la cine sa latre. Deja lideri ai PD-L ca si cativa ai PSD ar trebui sa-si schimbe pantalonii udati de sperietura latraturilor bruxelleze. Sunt in general cei care au ceva afaceri la vedere sau ascunse, cu lideri UDMR sau cu investitori maghiari din Romania. Unii dintre ei par la prima vedere chiar autoritari,daca nu le-ar scapa, scurt , in unghiuri ascutite, privirile speriate.
Lucrurile sunt extrem de simple si de clare. Daca UDMR este acceptat la guvernare, cele doua partide din Romania la care latra slugile maghiare din Parlamentul European nu sunt decat carpe de sters pe jos, in comparatie cu slovacii. Si s-ar mai demonstra ceva! Ca serviciile secrete ale Romaniei ar merita desfiintate pentru ca ar incarca degeaba nota de plata a contribuabilului roman.

Sursa: Romanian Global News

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

One Response to Lobyul maghiar directionat de la Budapesta latra la Romania de la Bruxelles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Lobyul maghiar directionat de la Budapesta latra la Romania de la Bruxelles"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/lobyul-maghiar-directionat-de-la-budapesta-latra-la-romania-de-la-bruxelles/