Locuitorii din Nadăş, judeţul Arad, şi-au pierdut satul în instanţă. DEFINITIV.

February 6, 2019 • justitie • Views: 1053

Judecătorii Tribunalului Olt au decis, marţi, ca satul arădean Nadăş să reintre în proprietatea familiei Colţeu, care a fost împroprietărită, în anul 2006, cu aproape toate terenurile din localitate. Decizia este irevocabilă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Judecătorii Tribunalului Olt au decis, marţi, ca satul Nadăş, din judeţul Arad, să reintre în proprietatea familiei Colţeu. Practic, magistraţii au respins cererile de revizuire formulate de Comisia Locală de fond funciar Tauţ şi Comisia Judeţeană de fond funciar Arad, pe motiv că au fost “tardive”.

“Admite recursul. Modifică în tot sentinţa şi în parte încheierea de şedinţă din data de 09.07.2018. Respinge ca inadmisibile cererile de intrevenţie accesorie formulate de Biriş Iovu, Rad Nicolae, Paşcalău Avram şi RNP Romsilva-Direcţia Silvică Arad. Admite excepţia tardivităţii şi respinge ca tardive cererile de revizuire precizate, formulate de revizuentele Comisia Locală de fond funciar Tauţ şi Comisia Judeţeană de fond funciar Arad. Menţine restul dispoziţiilor din încheierea de şedinţă din data de 09.07.2018. Obligă revizuentele în solidar la plata sumei de 10.856,43 lei, cheltuieli de judecată, către intimaţii Colţeu Mihai Alexandru şi Colţeu Viorica. Irevocabilă”, scrie în sentinţa pronunţată de Tribunalul Olt, marţi.

Integral pe Medifax.

FOTO: Facebook

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

Tags: ,

6 Responses to Locuitorii din Nadăş, judeţul Arad, şi-au pierdut satul în instanţă. DEFINITIV.

 1. Un ostas al lui Iancu says:

  Trebuie mers la CEDO

 2. István says:

  Socant dnu Dan! Ce o sa faci? Donezi 2% pt ei?sau scrii iarasi despre steaguri secuiesti…..

  • Dan Tanasa says:

   Da măh Isti, măh. Așa o să fac.

   • Sandor says:

    Dan Tanasa faci un dus rece, nemul tau a construit in Transilvania numai blocuri si biserici ortodoxe !!!! 1000 de ani in Transilvania 100 in rromania.

   • István says:

    Ai trimis ceva Dani?hai ma, nu-i de ajuns sa scrii o pagina si dupa te duci si dormi linistit. Nu fii comod. Da- i in judecata daca ai sange in tine. Adica pt un steag haz de necaz si pt oameni care pierd casa nimik?nu-i frumos sa stii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nu rata noutățile! Conectează-te!

Send this to a friend