LUARE DE MITĂ. UDMR-istul Csiki Csongor, cumnatul președintelui CJ Harghita, reținut de DNA Mureș

July 8, 2014 •UDMR •Views: 2002

Csiki Csongor

UDMR-istul Csiki Csongor a fost reținut de DNA Mureș

Potrivit portalului voceatransilvaniei.ro, medic oncolog Csiki Csongor de la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Miercurea Ciuc, județul Harghita, a fost reţinut de procurorii Direcției Naționale Anticorupție Mureș (DNA) sub acuzaţia de luare de mită.

Vezi și Dr. Csiki Csongor, directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Miercurea-Ciuc, acuzat de comportament ofensator!

Surse din CJ Harghita afirmă că dr. Csiki Csongor este cumnatul UDMR-istului Borboly Csaba, președintele Consiliului Județean Harghita, reținut și el de DNA în 2013, tot pentru fapte de corupție. Între timp Borboly Csaba a fost trimis în judecată într-un dosar cu prejudiciu de peste un milion de euro (detalii aici).

Csiki Csongor a fost consilier județean din partea UDMR în mandatul 2008-2012 și directorul medical al Spitalului Județean Miercurea Ciuc (a fost forțat de colegi să demisioneze pentru purtare abuzivă, detalii aici) și membru al Consiliului de Administrație al Spitalului.

Tags: , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

One Response to LUARE DE MITĂ. UDMR-istul Csiki Csongor, cumnatul președintelui CJ Harghita, reținut de DNA Mureș

  1. Alex says:

    În general, la urgenţă nu se ia şpagă. Dar ca şi cumnat al lui Borboli Ceaba, faci numele familiei de râs dacă nu ajungi la DNA, cum e în ţigănime, care n-a fost la “pârnae” nu e respectat.
    Să ferească Dumnezeu pe oricine să aibă nevoie de un asemenea “doctor”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "LUARE DE MITĂ. UDMR-istul Csiki Csongor, cumnatul președintelui CJ Harghita, reținut de DNA Mureș"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/luare-de-mita-udmr-istul-csiki-csongor-cumnatul-presedintelui-cj-harghita-retinut-de-dna-mures/