Madalin Guruianu a mai aflat ceva: cine e Mitropolitul Andrei Saguna!

July 31, 2008 •Uncategorized •Views: 1319

Madalin Guruianu, consilierul local la Sfantu Gheorghe, a aflat acum, in an electoral, unde e statuia Mitropolitului Andrei Saguna din Sfantu Gheorghe. Printr-un proiect initiat de el si de aplaudacii lui si ai lui Dan Manolachescu, tinerii din Asociatia pentru comunitate, Primaria Sfantu Gheorghe va reamaneja zona din jurul statuii lui Andrei Saguna.
Nu pot sa nu ma intreb de ce Madalin Guruianu a ales abia acum sa faca acest demers demn de toata lauda. Veti spune ca acest proiect a fost demarat abia acum pentru ca acum a ajuns filosoful consilier local. De ce tocmai statuia lui Andrei Saguna? Mai sa fie, de opt ani de zile de cand doamna Rodica Parvan este consilier local romanii din Sfantu Gheorghe au inghitit toate umilintele UDMR-ului si acum curge miere si lapte prin bunavointa marelui om de cultura Madalin Guruianu. Ceea ce nu stie lumea este ca avem de-a face cu un troc pe bani publici, in opinia mea. Madalin Guruianu i-a cerut spijinul bunul sau prieten Antal Arpad pentru a reamenaja o statuie simbol pentru comunitatea romanesca din oras. Apoi Madalin Guruianu va avea o carte de vizita pentru a intra la PS Ioan Selejan, Episcopul Covasnei si Harghitei. Nu pot asadar sa nu remarc coincidenta curat nesimtita prin care domnul Madalin Guruianu isi pregateste materiale pentru un lobby la PS Ioan Selejan, prilej cu care Guruianu i-ar putea explica ce mare om de cultura este el si Dan Manolachescu. Toata stirea aici.

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

One Response to Madalin Guruianu a mai aflat ceva: cine e Mitropolitul Andrei Saguna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Madalin Guruianu a mai aflat ceva: cine e Mitropolitul Andrei Saguna!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/madalin-guruianu-a-mai-aflat-ceva-cine-e-mitropolitul-andrei-saguna-2/