Mai ai dubii că Germania islamizează Europa? De ce? Ești tâmpit?

December 12, 2017 •opinie •Views: 2943

Europa se află în plin proces de islamizare. Orice om cu o urmă cât de mică de rațiune înțelege acest lucru. Doar că mai există câte unii care refuză pur și simplu să vadă ce se întâmplă. 

Vezi și VIDEO. Primar din Germania susține că fetițele ar trebui să-i evite pe migranți pentru a „nu-i provoaca”

Și pentru că fiind un subiect sensibil este bine să nu speculăm, cred că cel mai bine ar fi să lucrăm cu materialul clientului și cu date oficiale.

Octombrie 2013. Ministrul de Interne al Germaniei cere Comisiei Europene măsuri împotriva „imigrației sărăciei”, care „reprezintă o problemă tot mai mare în Germania. Ministrul susține că numărul ridicat al celor care abuzează de libertatea de mișcare și de sistemul social german ar trebui să determine Comisia de la Bruxelles să ia măsuri dure. Friedrich s-a referit în principal la imigranții din România și Bulgaria”, relata atunci Deutsche Welle.

„În iunie 2013, 32600 de români și bulgari au primit în Germania alocația pentru copii (Kindergeld), cu 44% mai mulți decât în urmă cu un an. Totuși, aceasta înseamnă doar 0,4% din numărul persoanelor care încasează această alocație în Republica Federală. La fel se întâmplă în cazul ajutoarelor sociale pe termen lung pentru șomerii cronici și persoane cu venituri foarte mici (Hartz IV): 35400 de români și bulgari au primit aceste ajutoare în aprilie 2013, cu 39% mai mult decât în aceeași perioadă a anului trecut. Raportat la întreaga Germanie, românii și bulgarii care primesc Hartz IV reprezintă însă doar 0,6% din total, de trei ori mai mulți decât la aderarea celor două țări la UE în 2007. În total, în Germania trăiesc aproximativ 300000 de români și bulgari, cu 71000 mai mulți decât în urmă cu un an. Marea majoritate dintre aceștia nu primesc însă nici Hartz IV, nici alocația pentru copii. Cei mai mulți români și bulgari muncesc din greu și contribuie din plin la creșterea economică a Germaniei, plătind impozite și asigurări sociale – explică și comisarul european pentru probleme sociale Laszlo Andor”, ralata Deutsche Welle.

Așadar, un ministru de la Berlin reacționa public în 2013 pentru că 35.000 de români și bulgari „jefuiesc” bugetul public din Germania primind ajutoare sociale.

Mai 2017. Statul german a plătit anul trecut landurilor și administrațiilor locale circa nouă miliarde de euro pentru suportarea cheltuielilor legate de primirea refugiaților, relevă un raport al guvernului federal de la Berlin, publicat miercuri de cotidianul Rheinische Post și citat de agenția EFE, preluată de Agerpres.

Conform documentului, de când a început afluxul migrator masiv Germania a cheltuit în total pentru refugiați circa 20 de miliarde de euro. Se estimează că numai cheltuielile ocazionate de primirea refugiaților aflați în așteptarea soluționării cererilor de azil au fost de circa 5,5 miliarde de euro. Construcția de noi tabere și renovarea celor deja existente au costat aproximativ 400 de milioane de euro, în timp ce cheltuielile pentru găzduirea și întreținerea minorilor neînsoțiți se ridică la circa 350 de milioane de euro (integral pe Agerpres).

Noiembrie 2017. Numărul solicitanților de azil în Germania s-a dublat în ultimii doi ani, ajungând la 1,6 milioane, majoritatea provenind din Siria, Afganistan și Irak, a anunțat joi Biroul federal de statistică german (Destatis), relatează Reuters, preluată de Agerpres.

Poliția germană a arestat marți șase cetățeni sirieni suspectați de apartenență la gruparea jihadistă Statul Islamic și de pregătirea unui atac pe teritoriul german, cu ajutorul armelor sau al explozivilor, transmit dpa și Reuters, preluate de Agerpres.

Suspecții, având vârste între 20 și 28 de ani, au fost arestați în cursul perchezițiilor întreprinse în opt apartamente din orașele Kassel, Hanovra, Essen și Leipzig, a informat procuratura din Frankfurt. Patru dintre suspecți au sosit în Germania în decembrie 2014, iar ceilalți doi în august, respectiv septembrie 2016. Toți au depus cereri de azil, procurorii neprecizând dacă acestea au fost aprobate.

Pentru cei care nici acum nu au înțeles

Germania a reacționat la cel mai înalt nivel pentru că 35.000 de români și bulgari „abuzau” de sistemul social din Germania. Între timp, cei 1,6 milioane de musulmani au adus cu ei bogăție și bunăstare pentru germanul de rând și pentru Europa. Și marmota învelea ciocolata…

FOTO: ibtimes.com

Voi ce părere aveți? Vă aștept comentariile.

Tags: , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

One Response to Mai ai dubii că Germania islamizează Europa? De ce? Ești tâmpit?

  1. Marsh says:

    Astea in timp ce Klaus Iohannis primeste cu bucurie premiul Kalergi. WTF!!!?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Mai ai dubii că Germania islamizează Europa? De ce? Ești tâmpit?"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/mai-ai-dubii-ca-germania-islamizeaza-europa-de-ce-esti-tampit/