Marea Britanie amendata pentru ca nu arboreaza drapelul Uniunii Europene! UDMR nu arboreaza drapelul Romaniei pe sediile sale!

July 11, 2010 •antiromanism, Marea Britanie, UDMR, Uniunea Europeana •Views: 2086

Uniunea Europeana a amendat Regatul Unit al Marii Britanii cu peste 150 de milioane de lire sterline pentru faptul ca nu a arborat drapelul Uniunii in cadrul proiectelor finantate de UE, titreaza publicatia Daily Mail in editia sa din 8 iulie 2010.
La Bucuresti, Uniunea Democrata Maghiara din Romania (UDMR), finantata anual cu milione de euro, refuza ostentativ sa arboreze drapelul national al Romaniei pe sediile sale din Bucuresti si din tara. Dupa cum am aratat si cu alte ocazii, aduc in atentia opiniei publice inca un exemplu al dispretului pe care Uniunea Democrata Maghiara din Romania (UDMR) il arata fata de Romania si romani. UDMR nu are arborat drapelul national pe sediul sau din Bucuresti, strada Lipscani. Desi legea spune altceva…

Vezi http://www.dailymail.co.uk/news/article-1292935/Brussels-fines-150m-failing-fly-EU-flag-funded-projects.html

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

6 Responses to Marea Britanie amendata pentru ca nu arboreaza drapelul Uniunii Europene! UDMR nu arboreaza drapelul Romaniei pe sediile sale!

  1. Antiignorantu says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Marea Britanie amendata pentru ca nu arboreaza drapelul Uniunii Europene! UDMR nu arboreaza drapelul Romaniei pe sediile sale!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/marea-britanie-amendata-pentru-ca-nu-arboreaza-drapelul-uniunii-europene-udmr-nu-arboreaza-drapelul-romaniei-pe-sediile-sale/