Marian Munteanu, convins că în decembrie 1989 a avut loc o lovitură de stat

December 23, 2015 •analiză •Views: 2441

„Am fost absolut convins că asistăm la o lovitură de stat în ziua de Crăciun…când l-au asasinat pe Ceaușescu. Atunci pentru mine a fost limpede. N-am mai avut nicio îndoială”, a declarat Marian Munteanu cu privire la evenimentele din decembrie 1989 în emisiunea „Jocuri de putere” cu Rareș Bogdan.

Vezi și VIDEO. „Piepturi goale și buzunare pline”, documentar despre evenimentele din decembrie 1989

Marian Munteanu a făcut în carul emisiunii de la Realitatea TV o analiză a celor 26 de ani care s-au scurs de la lovitura de stat din decembrie 1989.

Cred că merită urmărit.

Voi ce părere aveți? Vă aștept comentariile.

Tags: , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

2 Responses to Marian Munteanu, convins că în decembrie 1989 a avut loc o lovitură de stat

  1. Serios,n-a fost lovitura de stat?La ora 5-6 dimineata,in fata cladirii CC-ului dinspre Calea Victoriei,se afla o dubita alba cu doua difuzoare mari tot albe din care rasuna vocea unui personaj,cu o dictie perfecta,care chema lumea la razvratire impotriva”tiranului…,dictatorului…,criminalului,care a distrus economia Romaniei”Mai zicea ca acum e momentul sa-l prindem…etc…Iar in jur de ora 8-8 si jumatate vocea oprea multimea,sa nu intre in cladire,sa-i lase pe ei s-o faca pentruca ei stiu cum sa ia puterea din mainile tiranului…Lumea a umplut piata din fata Bibliotecii Universitare si ai CC-ului,iar dubita a disparut,cam pe la ceiasi ora.Cine erau ei ,cine vorbea la difuzoare…?Pe urma a urmat evenimentele care s-au precipitat rapid privind de astazi situatia:la un geam dela primul etaj alCC-ului,niste copii aratau un tablou de-al lui Ceausesu,se pare ca la-u aruncat pe geam,apoi au trecut tancurile pe Calea Victoriei,tanchistii erau in capul gol si cu flori in maini,apoi a venit elicopterul pe terasa CC-ului …si mai departe asa cum stie tota lumea,dar despre acea dubita alba nu prea stie multa lume si nici nu prea se spune.Daca cineva dintre cititorii acestor randuri stie ceva,bine ar fi sa comenteze in plus de ceace am vazut eu.

  2. ZZ says:

    In Decembrie 1989 nu a avut loc nicio lovitura de stat, pur si simplu puterea a fost subtilizata din mana poporului, ceea ce este altceva. Coloanele manioase care veneau spre sediul cc-ului, in 22 Decembrie, nu mai puteau fi oprite de nimeni si de nimic, pentru a nu mai spune ca Piata Palatului era deja ocupata de multime. Se aflau acolo, spre ora 13, nu mai putin de 300 000 – 400 000 de oameni hotarati si in stare de orice. Practic tot Bucurestiul fraternizase si era in picioare, intersectiile si pietele Capitalei fusesera ocupate de popor. A fost o victorie a Poporului Român care nici in cele mai negre cosmaruri nu si-a imaginat ce se va intampla dupa.

    Felicitari pentru recunoasterea meritata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Marian Munteanu, convins că în decembrie 1989 a avut loc o lovitură de stat"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/marian-munteanu-convins-ca-in-decembrie-1989-a-avut-loc-o-lovitura-de-stat/