MESAJ DE LA BUDAPESTA? Partidul lui Tokes vrea autonomia TRANSILVANIEI. Film cu popagandă MINCINOASĂ pe internet VIDEO

October 17, 2013 •Partidul Popular Maghiar din Transilvania •Views: 1521

Romania autonomie Transilvania PPMT Tokes Laszlo minciuni

Partidul Popular Maghiar din Transilvania (PPMT), condus de europarlamentarul Laszlo Tokes, a lansat în luna septembrie o campanie de comunicare pe internet prin care militează pentru autonomia teritorială a… Transilvaniei.

Într-un spot postat pe YouTube și intitulat ”transylvania.autonomy.infographic”, PPMT promovează, în limba engleză, autonomia teritorială a Transilvaniei. Clipul promovează o serie întreagă de minciuni cu privire la istoria Transilvaniei și a locuitorilor acesteia. Cu afirmații de genul ”Armata română a ocupat Transilvania la sfârșitul Primului Război Mondial” sau ”În urma tratatului de la Trianon aliații au dăruit Transilvania proaspăt formatei România”, PPMT încearcă să sensibilizeze opinia publică internațională cu privire la beneficiile autonomiei teritoriale a Transilvaniei pentru comunitatea maghiară din România care este în acest moment supusă asimilării.

Campania celor de la PPMT, executată de o firmă din Ungaria, se dorește a fi una de sensibilizare a opiniei publice cu privire la situația comunității maghiare din România însă caracterul revizionist al acesteia este cât se poate de evident. Autonomia teritorială a așa-zisului ținut secuiesc, pentru care PPMT militează cot la cot alături de PCM și UDMR, este doar primul pas către federalizarea României (în clip de vorbeste despre Transilvania ca o Elveție) și trecerea Transilvaniei sub suveranitatea Ungariei.

Dacă punem cap la cap informațiile referitoare la finanțarea PPMT de către Budapesta și faptul că această campanie este executată de către o firmă tot din Budapesta, nu pot să nu mă înteb dacă nu cumva această campanie este opera unor indivizi de genul lui Laszlo Kover, președintele Parlamentului Ungariei, pentru care urmările Tratatului de la Trianon trebuie șterse.

O mică frântură de adevăr s-a strecurat în clip: românii din Transilvania nu au avut dreptul nici măcar la existență timp de sute de ani.

O mică frântură de adevăr s-a strecurat în clip: românii din Transilvania nu au avut dreptul nici măcar la existență timp de sute de ani.

Vezi și Un film care te va enerva – AUTONOMIA

Tags: , , , , , , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

3 Responses to MESAJ DE LA BUDAPESTA? Partidul lui Tokes vrea autonomia TRANSILVANIEI. Film cu popagandă MINCINOASĂ pe internet VIDEO

  1. dac-liber says:

    –no–sa incerce—-no ,io ce sa zac—sa–in cerce, ca numa asa, putem scapa , de aia -rai—-ca un tati ,is baiet rai–is uni , mai buni decat -romanii,,, da ca si ,la noi—-nici astea a uni–nici ei ,un s-o bagat in política—numa astea cu ,carnete de partid ,un stiu –historia—-no sa incerce-

  2. ovi says:

    bagam un report mic

  3. Catalin says:

    Propaganda ungureasca!lor li s-a aprins lumina in Transilvania abia prin anii 1000!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "MESAJ DE LA BUDAPESTA? Partidul lui Tokes vrea autonomia TRANSILVANIEI. Film cu popagandă MINCINOASĂ pe internet VIDEO"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/mesaj-de-la-budapesta-partidul-lui-tokes-vrea-autonomia-transilvaniei-film-cu-popaganda-mincinoasa-pe-internet-video/