MIERCUREA CIUC. Oficial ungar: Guvernul Ungariei nu renunţă la acest pământ

November 24, 2018 • UDMR • Views: 1179

Secretarul de stat ungar Árpád János Potápi consideră că a luat sfârşit veacul de singurătate în Bazinul Carpatic. Oficialul responsabil pentru politicile naţionale ale Cancelariei Prim-Ministrului Ungariei a vorbit pe această temă, vineri seara, la vernisajul expoziţiei Károly Kratochvill şi Divizia Secuiască de la Muzeul Secuiesc al Ciucului, transmite agenția de presă ungară MTI.

Vezi și DECLARAȚIE REVOLTĂTOARE A UNGARIEI. Premierul Viktor Orban consideră INACCEPTABILĂ o sentință pronunțată ieri la București

Potápi a afirmat: “Guvernul Ungariei nu renunţă la acest pământ”, nu renunţă la maghiarime, la părţile naţiunii maghiare şi la istoria maghiarilor. Acesta a adăugat că în zilele noastre nu mai este nevoie de modificarea graniţelor de stat pentru a apăra maghiarimea.

“A luat sfârşit veacul de singurătate. Cu programe de dezvoltare a economiei, ani tematici, crearea spaţiului educaţional şi economic în Bazinul Carpatic ne-am tot străduit în ultimii opt ani să venim în întâmpinarea dăinuirii dumneavoastră pe pământul dumneavoastră natal” – a afirmat secretarul de stat.

FOTO: Viktor Orban, premierul Ungariei, facebook.com

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

Tags: , , ,

5 Responses to MIERCUREA CIUC. Oficial ungar: Guvernul Ungariei nu renunţă la acest pământ

  1. Anonimul says:

    Parlamentarii noștri unde sunt …cand acești ….ca sa nu i jignesc,declara ce declara …si fac ce vor în tara noastră??? Unde sunt ?! Ca ne au distrus ca natie ,popor…suntem vai de mama noastră!!!

  2. Alexia says:

    Parlamentarii noștri unde sunt …cand acești ….ca sa nu i jignesc,declara ce declara …si fac ce vor în tara noastră??? Unde sunt ?! Ca ne au distrus ca natie ,popor…suntem vai de mama noastră!!!

  3. kermit says:

    Nici noi nu renuntam la Pamanturile Romanesti dintre Nistru si Tisa ! Punct ! Romania reintregita, Cu ajutorul Domnului va dainui de 100.000.000.000 x 777 … Ii recomand lui “vitez” Arpad sa-si traiasca fantasmele in buda …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nu rata noutățile! Conectează-te!

Send this to a friend