MIKLOS HORTHY comemorat cu autorizarea Politiei si Jandarmeriei Harghita. Rusine conducerii celor doua institutii ale MAI!

September 13, 2010 •extremism maghiar, Harghita, iredentism, Miercurea Ciuc, PCM, Raduly Robert, sovinism maghiar, UDMR •Views: 1452

Radu Moldovan si Dan Iamandi. Astea sunt cele doua nume ale sefilor de institutii din subordinea MAI care au avizat serbarea lui Miklos Horthy de catre Uniunea Democrata Maghiara din Romania sambata, 11 septembrie 2010, la Miercurea Ciuc. Cei doi s-au cacat pe ei in fata primarului Raduly Robert si au dat aviz favorabil, pentru ca “oricum nu conta ce zic ei, conta ce zice primarul”.

From: Dan Tanasa
To: contact@jandarmeriaharghita.ro; cabinet@hr.politiaromana.ro; filip.gheorghe@hr.politiaromana.ro
Cc: daniamandi71@yahoo.com; tanasa dan ;
Sent: Mon, September 13, 2010 6:26:15 PM
Subject: Scrisoare deschisa conducerii IPJ si Jandarmeriei Harghita

Scrisoare deschisa

Domnului Comisar Sef de Politie Radu Sandu Moldovan,
Inspector Sef – Inspectoratul de Politie Harghita,

Domnului maior Dan Iamandi,
Inspector Sef – Inspectoratul Judetean de Jandarmi Harghita

Domnilor,

Va felicit! Numele voastre, impreuna cu institutiile pe care efemer le reprezentati in acest moment, vor intra in istoria Romaniei ca fiind cele care au autorizat desfasurarea pentru prima data, pe teritoriul Romaniei, la 70 de ani de la semnarea Diktatului de la Viena a unei manifestatii prin care a fost sarbatorita, public, invadarea Transilvaniei de catre Ungaria si intrarea trupelor maghiare conduse de amiralul maghiar Miklos Horthy in Miercurea Ciuc.

Nu sunt eu in masura sa va subliniez care au fost urmarile si implicatiile actului samavolnic de la 30 august 1940 pentru sute de mii de romani care s-au refugiat din zonele invadate de trupele maghiare sau sa va reamintesc de atrocitatile comise de trupele maghiare impotriva romanilor in zonele ocupe de catre trupele maghiare. Banuiesc ca intr-un fel este si vina societatii romanesti ca a permis unor indivizi fara un minim simt de datorie fata de tara si spirit patriotic ca domniile voastre sa ajunga in aceste pozitii de conducere in institutii cheie ale aparatului de stat, institutii care ar trebui sa vegheze la integralitatea si suveranitatea Statului Roman.

Indraznesc doar sa punctez gestul abject al domniilor voastre de a autoriza o manifestare publica care reprezinta un afront la adresa Statului Roman si o intinare a memoriei sutelor de mii de soldati romani morti pe campul de lupta tocmai pentru a inlatura efectele Dikatului de la Viena din august 1940.

Asadar, inaintasii domniilor voastre au murit cu arma in mana pentru ca in septembrie 2010 domniile voastre sa nu aveti minima demnitate si curajul de a refuza sa autorizati aceasta mizerie!

Domnilor, rusinea este de partea mea! Domniilor voastre nu va ramane decat sa demisionati!

Cu respect,

Dan Tanasa

13 septembrie 2010

Madrid, Spania

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

3 Responses to MIKLOS HORTHY comemorat cu autorizarea Politiei si Jandarmeriei Harghita. Rusine conducerii celor doua institutii ale MAI!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "MIKLOS HORTHY comemorat cu autorizarea Politiei si Jandarmeriei Harghita. Rusine conducerii celor doua institutii ale MAI!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/miklos-horthy-comemorat-cu-autorizarea-politiei-si-jandarmeriei-harghita-rusine-conducerii-celor-doua-institutii-ale-mai-2/