MINTE SAU E PROASTĂ? Elena Udrea: Chestiunea steagului secuiesc trebuie tranșată cu Budapesta. VIDEO

March 20, 2013 •steagul secuiesc •Views: 5051

Elena Udrea pe vremea când promova, din poziția de ministru, așa-zisul ținut secuiesc

Elena Udrea pe vremea când promova, din poziția de ministru, așa-zisul ținut secuiesc

Potrivit cotidianului Informația Harghitei, Elena Udrea a fost zilele trecute la Miercurea Ciuc,  pentru a-şi prezenta moţiunea cu care doreşte să câştige alegerile în PD-L, alături de susţinători importanţi – primarul Braşovului, George Scripcaru; preşedintele organizaţiei Bucureşti, Sector 1, Vasile Gherman; deputatul de Vrancea, Florin Secaru; Adrian Rădulescu, fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii – a fost primită la Băile Tuşnad de preşedintele Filialei Harghita a PD-L, Adrian Trif.

Întrebată despre scandalul steagului secuiesc arborat pe clădirile publice ale statului român, arborare care a început în urmă cu patru ani, perioadă în care PDL se afla la guvernare, Udrea a făcut-o pe proasta, cum se zice în popor, și a încercat s-o scalde. Din păcate, prestația jenantă a celei care dorește să fie președinte PDL nu s-a oprit aici.

Întrebată de ce guvernul din care a făcut parte a permis arborarea steagului secuiesc pe clădirile publice ale statului român Udrea a afirmat nevinovată: ”…dar știu că există o hotărâre judecătorească prin care s-a dat dreptul arborării acestui steag”. Ceea ce este, evident, o minciună de vreme ce în primul proces deschis în România pe acest subiect chiar de către fostul prefect de Covasna, dr. Codrin Munteanu, schimbat de Victor Ponta la comanda UDMR pentru că îi deranja pe UDMR-iști, Tribunalul Covasna l-a obligat pe primarul comunei Ozun să dea jos steagul secuiesc de pe sediul primăriei. Decizia a fost atacată la Curtea de Apel Brașov care urmează să se pronunțe. Însă până în acest moment există o singură sentință în România prin care un primar a fost obligat să dea jos steagul secuiesc de pe primărie.

Aberațiile Elenei Udrea continuă: ”Este nevoie de o tranșare a acestei probleme la nivel diplomatic, la nivelul guvernelor, atâta vreme cât este implicat și Guvernul Ungariei în povestea arborării steagului secuiesc”. Nu cucoană, nu este nevoie de o tranșare la nivel diplomatic ci este nevoie de aplicarea legilor deja existente în România. O chestiune de politică internă ce privește strict România nu se tranșează diplomatic cu un alt stat. Legea trebuie aplicată nu negociată cu Budapesta.

O alta afirmația care dovedește prostie crasă din partea Elenei Udrea (e vorba de prostie, nu de necunoaștere, pentru că până la această dată ar fi trebuit să se documenteze) este cea cu privire la posibilitatea legală ca o unitate administrativ-teritorială să aibe steag: ”Pe de altă parte în România ai voie să arborezi steagul unității administrativ teritoriale, ai voie să ai un steag, o stemă, și poți să-l arborezi pe instituții publice, ai voie să arborezi steagul unor entități private, nu știu, cluburi de fotbal, dar nu pe instituții publice. Problema cu ținutul secuiesc este că nu este o unitate administrativ teritorială recunoscută și atunci…”. Din nou, o minciună izvorâtă din prostia în formă pură. Există deja două sentințe definitive și irevocabile în România prin care steagurile municipiului Târgu Secuiesc și al județului Harghita au fost anulate! Au fost anulate nu pentru că erau secuiești ci pentru că în România legea nu permite adoptarea unui steag al orașului, municipiului, comunei sau județului. Pur și simplu legea nu permite madam Udrea!

Pentru documentare vă recomand și EXCLUSIV. Sentința EXECUTORIE a Tribunalului Covasna care OBLIGĂ un primar din Covasna să dea jos drapelul secuiesc de pe primărie. DOCUMENTE/FOTO

BOMBĂ! DRAPELUL SECUIESC al județului Harghita ANULAT de Curtea de Apel Târgu Mureș! S-A FĂCUT DREPTATE!

SENTINȚĂ. Cum a ANULAT fostul prefect de Covasna drapelul municipiului Târgu Secuiesc…Tags: , , , , , , , , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

7 Responses to MINTE SAU E PROASTĂ? Elena Udrea: Chestiunea steagului secuiesc trebuie tranșată cu Budapesta. VIDEO

 1. anita says:

  Gresiti,nu este proasta in sensul medical,ea este inculta,nu are carte,in capusorul ei nu s-au adunat suficiente cunostiinte pt-ca nu a studiat….este o semidocta ca dealtfel majoritatea clasei politice care ne conduce ,aleasa de iubitul nostru popor,la randul sau tot asa de asezonat la creier.Ce mai la asa popor asa conducatori….

 2. gaf says:

  este strigător la cer ce politicieni conduc Romania. Admitand ca alegerile au fost corecte, ma intreb cu ingrijoarare daca votanti sunt masochisti, schizofrenici, imbecili, redusi mintali… ce e cu noi ca natie

 3. Andrei says:

  si minte si e si proasta

  caz inchis

 4. Cristina P. says:

  Ce racordati la realitatile de acolo trebuie sa fie Madam si staful PD-L care ar fi trebuit sa stie realitatile momentului si sa o “instruiasca”. Ups, sau poate tocmai asa au facut-o? Sper doar sa nu fie nimeni care sa ii voteze si asstfel sa sanctioneze nestiinta si mai ales aroganta datului cu parerea pe tema data.

 5. Face pe proasta, ca să se scoată …. Sper sa aibă culmea ghinionului: să facă pe proasta şi să rămână aşa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend

Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "MINTE SAU E PROASTĂ? Elena Udrea: Chestiunea steagului secuiesc trebuie tranșată cu Budapesta. VIDEO"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/minte-sau-e-proasta-elena-udrea-chestiunea-steagului-secuiesc-trebuie-transata-cu-budapesta-video/