Mircea Platon: Liiceanu, gaunos epistemologic si falacios moral. Tismaneanu, Plesu, Liiceanu si Patapievici, personaje ridicole care trag cu dintii de sinecuri si medalii

May 12, 2014 •Mircea Platon •Views: 1263

Basescu-si-Liiceanu-decorat-2014

de Mircea Platon

Ponta declara ca nu premiaza “fascisti” si “anti-romani” precum HRP sau Mihaies. Liiceanu vine cu citate din Eminescu, Caragiale, Goga si Cioran pentru a demonstra ca si ei au scris randuri “anti-romanesti”, ca si HRP.

Daca ar fi fost cu adevarat intelectuali, telectualii lui Basescu i-ar fi raspuns lui Ponta cu articolul “Intelectualii e fascisti” al lui Mircea Eliade. Fiind doar niste oportunisti batrani, umbla cu cioara vopsita.

1.In primul rand ca telectualii lui Basescu, alde Vladimir Tismaneanu si altii, au facut cariera in vest injurand “fascisti” precum Cioran sau Eminescu (balacarit in fel si chip). Nu poti sa-i invoci doar cand iti pica bine. Trebuie sa-i intelegi si abordezi global.

2. Daca faci acest lucru, vezi ca randurile anti-politicianiste sau anti-moleseala si coruptie romaneasca scrie de Goga sau Cioran merg in sensul sustinerii unor solutii energic-fasciste pentru Romania. “Daca poporul e de doi lei si clasa politica e asijderea, ne trebuie un Duce/Fuhrer” – asta e sensul mai larg in care se inscriu randurile citate de Liiceanu. HRP si telectualii lui Basescu au facut acelasi lucru: au propus ca remediu la ceea ce au perceput ei ca fiind coruptia si nimicnicia romaneasca domnia omului providential/a Capitanului Bligh Traian Basescu. Deci dl Liiceanu confirma ceea ce isi propune sa infirme.

Integral pe ziaristionline.ro via FB

Tags: , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Mircea Platon: Liiceanu, gaunos epistemologic si falacios moral. Tismaneanu, Plesu, Liiceanu si Patapievici, personaje ridicole care trag cu dintii de sinecuri si medalii"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/mircea-platon-liiceanu-gaunos-epistemologic-si-falacios-moral-tismaneanu-plesu-liiceanu-si-patapievici-personaje-ridicole-care-trag-cu-dintii-de-sinecuri-si-medalii/